Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη;;

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος
Αγαπητέ συνάδελφε,

Διάβασα με προσοχή όλο το άρθρο σου (εδώ) κι αυτό που αποκόμισα ήταν μια πολιτική παραφιλολογία και μάλιστα πότε; Όταν στον θρυμματισμένο επαγγελματικό μας καθρέφτη αντικατοπτρίζεται η τραυματισμένη εικόνα του μέλλοντός μας.

Σε βεβαιώ πως θα είχα όλο τον διαθέσιμο χρόνο να ασχοληθώ με την διοίκηση των "έξη" ακόμη και αν έμπαινε θέμα εκτέλεσής τους στο Γουδί λόγω των κατα την άποψή σου ανίερων πολιτικών συμμαχιών..

Όμως αγαπητέ κ. Τσιπλάκο δεν παρέχω ούτε ένα δευτερόλεπτο από την ζωή μου για το τι ποιεί η δεξιά της αριστεράς μου..

Αντιθέτως. Φλέγομαι να μάθω πως η σημαία της καταστροφικής ενοποίησης των ταμείων μας υποστέλλετο και υπερυψούτο κατά τους ιδιοτελείς σκοπούς των ροζ επαναστατών και των συνοδοιπόρων τους.

Όπως επίσης θα έδινα και την ζωή μου να πληροφορηθώ το γιατί η σαρκοβόρα κυβέρνηση Καραμανλή δεν αντικατέστησε ως όφειλε το 10% του αγγελιοσήμου που αφαίμαξε από τα Ταμεία μας με εισφορές των εργοδοτών..

Ακόμη αν είχες την ευγενή καλοσύνη να με ενημέρωνες στην βάση ποιου αποδεκτού από την διοίκηση της ΕΣΗΕΑ νομικού καθεστώτος εξακολουθεί η απλήρωτη ομηρία των νέων συναδέλφων υπό την δουλεία της .. "δοκιμασίας" με την υπόσχεση της .."απελεύθερης" και έμμισθης εργασίας σε ένα άδηλο μέλλον, αλλά και το δίχως άλλο ποιος ή ποιοι είναι εκείνοι που εξυπηρετούνται ή βολεύονται από το καθεστώς της εργολαβικής άρα και ανασφάλιστης παροχής υπηρεσιών, δηλαδή τα μπλοκς!!!!

Ο οιοσδήποτε φιλοδοξεί να εκλεγεί στο ανώτατο όργανο του επαγγελματικού μας σωματείου κ. Τσιπλάκο πρωτίστως απαντά στεγνά, λακωνικά, στα ερωτήματα αυτά..

Διαφορρετικά απλώς στοχεύει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη..

ευγένιος ανδρικόπουλος