Ποια σχέση έχει το συνέδριο της Bilderberg με το κλείσιμο της Βουλής; .

Το ραντεβού των ισχυρών στην Αθήνα με F-16, βατραχανθρώπους και ...Coca-Cola.
.
Γράφει ο Αλκιμος

Η γόνιμη ελληνική φαντασία πολλά μπορεί να σκεφτεί μετά την «στρατηγική» κίνηση του Καραμανλή να κλείσει τη Βουλή. Όταν μάλιστα την εβδομάδα που έρχεται πρόκειται η χώρα μας να φιλοξενήσει τους ισχυρούς του πλανήτη, είναι επόμενο να έρθουν στο νου κάποιοι συσχετισμοί. Δεν θα προχωρήσω στην αποκάλυψη όσων σκέπτομαι, διότι είμαι βέβαιος ότι θα σπεύσουν οι «κυνηγοί συνομοσιολογιών» να με …αφορίσουν! Θα αρκεστώ μόνο στο να κάνω αυτήν την επισήμανση και να ρωτήσω: «Είναι σύμπτωση η εσπευσμένη διακοπή των εργασιών της Βουλής ή μήπως πρόκειται για “άνωθεν εντολή”, ενόψει της συνόδου της περίφημης λέσχης;»
.
Οι αναγνώστες αυτού του μπλοκ είναι αρκετά έμπειροι ώστε να βρουν μόνοι τους την απάντηση.
.
Στο μεταξύ ας ρίξουμε μια ματιά στα όσα είχαν γραφτεί την Κυριακή που πέρασε στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, προκειμένου να ........

φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη μας αναφορικά με την μυστηριώδη αυτή κλίκα και προσέξτε όμως ειδικά, την ενδιαφέρουσα αναφορά για τις «απρόβλεπτες καταστάσεις»
ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ την έχουν χαρακτηρίσει«σκιώδη παγκόσμια κυβέρνηση», άλλοι«προθάλαμο ηγετών». Πόση δόση αλήθειας έχουν όμως οι χαρακτηρισμοί αυτοί; Και πού σταματάει η αχλύς του μύθου ο οποίος περιβάλλει εδώ και δεκαετίες τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ; Εφέτος η σύνοδος της ομάδας των ισχυρών προγραμματίστηκε να γίνει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο υπερπολυτελές συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης, με εξασφαλισμένους από τώρα τους χορηγούς. Αρχικώς η συνάντηση είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 15-16 Μαΐου. Ωστόσο τίποτε δεν έχει προς το παρόν κλείσει. Η ημερομηνία αυτή μπορεί να αλλάξει εξαιτίας «απρόβλεπτων καταστάσεων».Ποιες θα μπορούσαν να είναι αυτές; Όσο και αν ακούγεται... περίεργο, αν η κυβέρνηση υποχρεωθεί λόγω σκανδάλων να προκηρύξει διπλές κάλπες (βουλευτικές εκλογές μαζί με ευρωεκλογές) οι πιθανότητες να λάβει χώρα η σύνοδος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ περιορίζονται(!)
Αλκιμος