ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΗΕΑ: «ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 2009»

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Αριστεροί έμποροι και εμποράκοι της πληροφορίας, «μεσαίοι» με διψήφιο αριθμό αργομισθιών βουτηγμένοι ως εκ τούτου μέχρι τον λαιμό στην λάσπη της διαπλοκής και σκόρπιοι βαστάζοι γραφείων τύπου της Κεντρικής Τράπεζας, φιγουράρουν ανερυθρίαστα και υπό το παραπλανητικό σύνθημα του «Συνδικάτου Τύπου» στις λίστες των στρατευμένων υποψηφίων με μια και μοναδική αποστολή. Την κατάληψη του ιστορικού μας σωματείου!!


Συνδικάτο Τύπου: Πρόκειται για μια εργοδοτική επινόηση δια μέσου της οποίας παύουν αυτοί να καταβάλουν ως οφείλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές στο ΙΚΑ για όλους τους πλην των δημοσιογράφων εργαζόμενούς τους και από την άλλη διαλύουν τα αυτοτελή ταμεία των δημοσιογράφων, έτσι ώστε έκθετοι αυτοί να καταστούν εξ’ ολοκλήρου υποχείριά τους.


Γι αυτό οι εργολάβοι της Ενημέρωσης οικοδόμησαν μια νέα αλλά με παλιά σαθρά υλικά συνδικαλιστική παράταξη του μεσαίου (sic) χώρου, την (ΔΟΛ-ια ) Δημοσιογραφική Ενότητα και οι πολιτικοί καθοδηγητές της θολής αριστεράς συνέθεσαν μια συνδικαλιστική κουρελού, την ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ των ψευτοδιεθνιστικών τρωκτικών των οποίων ο στόχος είναι ταυτόσημος του ασφαλιστ(ρ)ικού νόμου. Εξίσωση προς τα κάτω, (δηλαδή το μεροκάματο στα δυο η ασπιρίνη στα τέσσερα), και λεηλασία των δημοσιογραφικών ταμείων.. Πολιορκητικός τους κριός στην άλωση των δημοσιογραφικών ταμείων αποδείχθηκε μια συνδικαλιστική αρμάδα εξα(χ)ρχειωτών με λατινικής γραφής ακρωνύμια. Η FC (FINANCIAL CRIMES), της οποίας ωστόσο το επαναστατημένο δίδυμο της ηγεσίας της είναι κάτοχο ομόρρυθμης εταιρίας (!!!!!!!!) γεγονός που το καταστατικό μας δια ροπάλου απαγορεύει!

Η μαύρη αλήθεια είναι πως από κοινού εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις εργασιακά εγκληματικές παραλείψεις ή πράξεις, (στις οποίες όμως κατά τον έναν ή τον άλλο τρόπο μετείχαν υποδαυλίζοντάς τις), της παρελθούσας δεκαετίας. Για να παραχωρηθεί πεδίο δόξης λαμπρό στις αντιλαϊκές κυβερνήσεις εντός του οποίου ο δημοσιογράφος κατέστη και μάλιστα καταεξευτελιζόμενος, από εξουσιοδοτημένος διαχειριστής της ενημέρωσης, σε διεκπεραιωτή εντολών των πάσης φύσεως βασικών μετόχων.


Υπό αυτή την έννοια θεωρώ εκ του πονηρού την λυρική προσφυγή στο θυμικό των συναδέλφων από τον διευθυντή του Βήματος κ. Μουλόπουλο και στέλεχος της «Δημοσιογραφικής Ενότητας». Επειδή πρόκειται για τον ίδιο που αχρεωστήτως προς την εργοδοσία αλλά υπόχρεος ως εκ της συνδικαλιστικής ιδιότητάς του προς το σωματείο του, τήρησε πρόσφατα ένοχη σιωπή στην..........

απόλυση τριών συναδέλφων από την κορωνίδα της διαπλοκής. Το Πρετεντέρειο ίδρυμα.. Πρόκειται επίσης για τον ίδιο που επί έτη και στην λογική ενός διευθυντικού συνδικαλισμού, ανέχεται ό,τι από τους δημοσιογράφους δεν αντέχεται. Την ανασφάλιστη εργασία με τα μπλοκ παροχής υπηρεσιών. Και τέλος αν η μνήμη μου δεν με απατά, είναι ο ίδιος που κατά την περίοδο της σύντομης μετανάστευσής του στην Ιταλία μετείχε σε συνεργασία με τους Ιταλούς νεοφασίστες σε μαύρη κρουαζιέρα που είχε οργανωθεί από τον αρχιπραξικοπηματία Γιώργο Παπαδόπουλο. Δηλωτικό της πολιτικής ηθικής του ατόμου είναι πως σήμερα καταφεύγει έντρομος να προστατευτεί, κάτω από τα επίσης μαύρα φτερά μιας φθηνής δικαιολογίας.. Πως προσποιείτο τον κατάσκοπο των δημοκρατικών δυνάμεων της αλλοδαπής, δίχως όμως να προσδιορίζει ποιες δυνάμεις ήταν αυτές..


Μα είναι και η κ. Ντόρα Νταλιάνα επίσης της «Δημοσιογραφικής Ενότητας» που και αυτή εμφανίστηκε προσφάτως, ως τιμητής της διαπλοκής και του δημοσιογραφικού «εκτραχυλισμού» ενώ δυστροπεί φανερά όταν κάποιος της επισημαίνει πως διαχρονικά αρχιερείς της διαπλοκής ήταν οι δυναστείες Μητσοτάκη Σημίτη. Πρόκειται για την ίδια που σφύριζε αδιάφορα σαν Αρειανός τουρίστας όταν συγγενής πρώτου βαθμού κορυφαίου στελέχους της εφημερίδας που εργάζεται, χειρίστηκε το Μέσο ως γρανάζι της διαπλεγμένης μηχανής, η λειτουργία της οποίας σύμφωνα με τα δημοσίως λεχθέντα, τού απέδωσε σε απ’ ευθείας ανάθεση την ανάληψη ευμεγέθους Ολυμπιακού Έργου. Δεν τον κατήγγειλε ωστόσο ποτέ όπως και δεν κατήγγειλε την διεύθυνση της συγκεκριμένης έκδοσης όταν λογοκρίθηκε ωμά για το σκάνδαλο διατροφής των ελαίων της Cargill, ο παραπλεύρως του γραφείου της συνάδελφος κ. Ν. Λεοντόπουλος ο οποίος τιμωρήθηκε σε αμειβόμενη διαθεσιμότητα.. Και τέλος ούτε μια λέξη δεν διατυπώνει για την ολιγαρχία των τραπεζών και τα μαύρα κονδύλια που αυτές και κατόπιν εντολής των εξ’ απορρήτων τους συμβούλων (γνωρίζει μήπως κάποιον από αυτούς;) διαθέτουν αδιαφανώς σε ορισμένους δημοσιογράφους..



Και τέλος οι εμποράκοι ιδεών και αξιών από τις «Συνιστώσες της Συσπείρωσης» FINANCIAL CRIMES κύριοι Μανεσιώτης Νικόλαος και Ψωμιάδης Κωσταντίνος που κατά «κακουργηματική» παραβίαση και όχι απλώς παράβαση του καταστατικού της ΕΣΗΕΑ σύστησαν ομόρρυθμη εταιρία η οποία από κοινού με τον «επαναστάτη δίχως αιτία» κ. Λίτση παράγει ενημέρωση σε WEB RADIO. Και το αποκορύφωμα. Σε αυτό το πειρατικό εγχείρημα δεν προσελήφθη ούτε ένας από τους απεγνωσμένους άνεργους συναδέλφους. Κι επειδή τα λόγια είναι περιττά ιδού το καταστατικό της εταιρίας που έχουν στην πλάτη της ΕΣΗΕΑ συστήσει.
Οι συμβαλλόμενοι στην Ο.Ε

Είναι όλοι τους επιεικώς προκλητικοί. Παίζουν με την φωτιά. Τα ταμεία και την ζωή μας. Επιδιώκουν ψηφοθηρικά την άλωση της ΕΣΗΕΑ για να παραδώσουν τους πόρους της σε τριάντα χιλιάδες πελάτες τους έτσι ώστε οι εργολάβοι να αποσυνθέσουν ως βακτήρια τα πτώματά μας μετά. Βακτήρια της ενημερωτικής ερήμου που θα μας αντικαταστήσει. Ε, λοιπόν στο βαθμό που περνά από το χέρι ορισμένων ουτοπιστών, όπως όλοι όσοι ανήκουν στην Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων, τους βεβαιούμε πως δεν θα τους επιτραπεί..

Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr