Ο Μάκης βγήκε παγανιά

5
Βουίζει η πιάτσα ότι ο Ταρζάν τα έβαλε τώρα και με γυναίκες . Απέλυσε μια γυναίκα, συνεργάτη του για 10 χρόνια,μητέρα δύο παιδιών πασχαλιάτικα, επειδή έμαθε λέει , οτι συνεργάζεται με το Γκόλια τον πρώην συνεργάτη του . Εμείς πάντως δεν πέσαμε από τα σύννεφα.Ο κατήφορος δεν έχει σταματημό. Ο Δημοσιογράφος με Δ κεφαλαίο που λέει, αποδεικνύεται άνθρωπος με α πολύ μικρό . Μωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσει.
Ντροπή Ταρζάν

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια
 1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ. (Με αφορμή σχετικό άρθρο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου)

  «Η ελληνική δικαιοσύνη όφειλε σ’ αυτό το παιδί αλλά και στα υπόλοιπα που βρίσκονται θυμωμένα στους δρόμους, εκτός από μία ευκαιρία, να δώσει και ένα μεγαλειώδες μάθημα.Την ευκαιρία δεν την έχασε μόνον ο 23χρονος Βούτσης-Βογιατζής, αλλά και η δημοκρατία μας…»
  Μ αυτά τα λόγια κλείνει ο Μάκης το σημείωμα – αφιέρωμα του στο «παιδί» Γιώργο Βούτση – Βογιατζή.
  Κατά τα άλλα, διαβάζοντας αυτό το αφιέρωμα, το πιθανότερο είναι πως θα νοιώσει κανείς την ανάγκη να αναθεωρήσει το νοηματικό φορτίο συγκεκριμένων εννοιών, και στην καλύτερη περίπτωση θα συνειδητοποιήσει πόσο λαθεμένα πορεύτηκε τον πρώτο μισό αιώνα της ζωής του.
  1. Αυτό το παιδί… (λέει ο Μάκης): Ένα παιδί που θα μπορούσε να ήταν το παιδί του καθένα. Ο γιός του καθένα. Αλλά …παιδί? Κι αυτό το «παιδί» Μάκη έφτασε σε μια κατάσταση που προέκυψε από παρθενογένεση? Δεν υπήρξε μια ολόκληρη «παιδική» διαδρομή κατά τη διάρκεια της οποίας ετοιμαζόταν για να διαχειριστεί αυτά τα 35 δευτερόλεπτα? Πόσο παιδί ένοιωθε όσο προετοιμαζόταν? Πόσο παιδικά εργαλεία χρησιμοποίησε? Σε ποιόν παιδότοπο τα βρήκε? Ποια προχωρημένη ωριμότητα είχε το παιδικό μυαλό του να το οργανώσει όλο αυτό?
  2. Πρότερος έντιμος βίος… (λέει ο Μάκης): Και πως προσδιορίζεται αυτό φίλτατε? Τυπικό προσόντο είναι τελικά αυτός ο «πρότερος έντιμος βίος? Κατά τη διάρκεια μιας εντιμότατης διαβίωσης οργανώθηκε και προετοιμάστηκε όλο αυτό? Δηλαδή ο μεταγενέστερος ανέντιμος βίος ξεκινά από τη στιγμή που θα σε τσακώσουν και θα πλερώσεις το πρώτο δικαστικό παράβολο? Όσο καταφέρνεις και ξεφεύγεις και δε σε τσακώνει κανείς κολυμπάς σε πελάγη απέραντης εντιμότητας? Αναρωτήθηκες ποτέ φίλτατε, μήπως κάποιοι αξιοποίησαν συστηματικά το «υπεράνω πάσης υποψίας» για να το επικαλεστούν αργότερα ως προσόντο πρότερης εντιμότητας? Και εν πάση περιπτώσει, ξέρεις πολλά νεογέννητα που να ξεφύτρωσαν με πρότερο αν-έντιμο βίο? Είναι αυτό τεκμήριο για να μπορεί ν αποτελεί ένα αξιοθρήνητο δικαστικό τερτίπι?
  3. Άγουρα λόγια… έντιμα λόγια… λεβεντιά… (λέει ο Μάκης): Για κάτσε ρε κουμπάρε. Τα λόγια δικάζουν οι δικαστές η τις πράξεις? Κι αυτά τα άγουρα λόγια οδήγησαν κατ εσέ σε αντίστοιχα άγουρες πρακτικές. Άγουρο ήταν αυτό που έκανε το βρέφος? Για ξανακάτσε ρε κουμπάρε. Έντιμο είναι να παραδεχτείς το αυτονόητο όταν σε κάνουν τσακωτό? Τι θα μπορούσε να πει δηλαδή? «δεν το έκανα εγώ και φταίει ο δαίμων του τυπογραφείου»? Κι αυτή τη λεβεντιά πάλι… που την είδες βρε παλικάρι μου την λεβεντιά? Στο ότι το οργάνωσε? Στο ότι το σχεδίασε? Στο ότι οπλίστηκε και όχι μόνο με θάρρος για να το πραγματοποιήσει? Κι αυτή η λεβεντιά που ήταν κρυμμένη και δε τον συγκράτησε, και δε τον έκανε να ξανασκεφτεί, και δε τον έκανε να πισωγυρίσει φίλτατε?
  4. Κακώς εννόησε και λανθασμένα έπραξε… (λέει ο Μάκης): Χαρήκαμε σφόδρα. Ξέρεις πολλούς να παρανομούν τοιουτοτρόπως και να έχουν εννοήσει καλώς και να έχουν πράξει ορθώς παλικάρι μου? Επιταγή έκοψε το παιδί που υπολόγιζε να μπορέσει να την καλύψει και τελικά ένεκα η ρουφιάνα η κρίση δεν τα κατάφερε? Θα τρελαθούμε εντελώς μου φαίνεται.
  5. Δεν ανήκει στους πολιτικούς γόνους που πούλησαν οικόπεδα και αξίες κλπ κλπ κλπ… (λέει ο Μάκης): Κι αυτό το τρομακτικό απόφθεγμα το φέρνει σε αντιδιαστολή με τα γνωστά Βουτσο-κατορθώματα. Και ποιος σου είπε παλικάρι μου ότι σ αυτά τα κατορθώματα οφείλει η κοινωνία και η δικαιοσύνη να είναι ανεκτική? Οφείλει όμως να μη τα συγκρίνει, και να μην τα συμψηφίζει με τα εγκλήματα των κοινών θνητών. Άσε λοιπόν τη δικαιοσύνη φίλτατε να κρίνει και τους Βούτσηδες, κι αξιοποίησε την βαρύτητα της εκπομπής, του λόγου και της εφημερίδας σου, για να τιμωρηθούν ακόμα αυστηρότερα τα πολιτικά λαμόγια. Κάνε κεντρικό σου σύνθημα τη δική μας καμπάνια που προβλέπει τα εξής:
  ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ
  ΟΛΑ τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ να ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ άμεσα ότι στην πρώτη ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ θα ομοφωνήσουν στην ψήφιση τριών άρθρων:

  1. Θα ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ άμεσα η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ υπουργών, πολιτικών προϊσταμένων και διοικητών οργανισμών που πλούτισαν μετά την είσοδό τους στη πολιτική. Επέκταση του μέτρου και στα μέλη των οικογενειών τους.

  2. Ανάλογη πρόβλεψη να προωθηθεί και στον ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ για τον ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ των Δημοσίων υπαλλήλων.

  3. ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ των πολιτικών που με τη στάση τους υπονόμευσαν τα Εθνικά συμφέροντα της χώρας, έστω και αν με την ανοχή τους συνέβαλαν σε ΕΘΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ και ΜΕΙΟΔΟΣΙΕΣ. Μόνιμη αφαίρεση των πολιτικών δικαιωμάτων τους και τα ονόματά τους να αναγράφονται σε μαύρη μαρμάρινη στήλη τοποθετημένη στον ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, κάτω από τον τίτλο: "ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ".

  Γιατί...
  Όλοι έχουν παρελθόν. Κι αυτός ο λαός έχει ακόμα μνήμη.
  Η ανάγκη αυστηρότερης αντιμετώπισης όλων αυτών των λαμογιών, δε θα μας κάνει να αντιμετωπίσουμε με αυθαίρετα ελαφρυντικά όλους τους άλλους φίλτατε.
  6. Κοινωνικές αναταραχές κλπ κλπ κλπ… (λέει ο Μάκης): και στ όνομα αυτών να ανεχθούμε τα πάντα. Για ξαναματακάτσε κουμπάρε γιατί την χάσαμε εντελώς την μπάλα μου φαίνεται. Επειδή δηλαδή οι λαοί εξαθλιώνονται και αγωνίζονται, εμείς να βαφτίσουμε εξέγερση την ασύδοτη δράση των συμμοριών, και να εντάξουμε σ αυτήν και το περιστατικό Βούτση, έτσι για ν αναγορεύσουμε κι έναν γιαλατζή επαναστάτη μιας και δεν έχει η Ελλάδα άλλα πρότυπα για να εμπνεύσουν τη νέα γενιά. Μάκη συγκεντρώσουουουου…. Η ενασχόληση με τη δημοκρατία δεν είναι φίλτατε μια κακώς νοούμενη υπηρεσία εξαγωγής απωθημένων. Στη δημοκρατία αυτό που κυρίως οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε, δεν είναι το δικαίωμα στην ασυδοσία αλλά την υποχρέωση στον σεβασμό.
  Είναι αυτονόητο πως οφείλουμε – ΟΛΟΙ ΜΑΣ - τη συμπάθεια στους γονείς, στην οικογένεια, του Γιώργου Βούτση…
  Είναι αυτονόητο πως το δράμα της κάθε οικογένειας οφείλει κανείς να το προσεγγίζει με σεβασμό…
  Ίσως γι αυτό θα ήταν και καλύτερα να σιωπούμε απέναντι σ αυτά τα δράματα που μπορεί ξαφνικά να κτυπήσουν την κάθε πόρτα, κι αυτό θα έπρεπε να κάνεις κι εσύ φίλτατε Μάκη.
  Την αγανάκτηση δε την προκαλεί το παράπτωμα του Βούτση, την προκαλεί ο τρόπος που επέλεξες να προσεγγίσεις το πρόβλημα. Και η αντίδρασή στον τρόπο που επέλεξες δε συνιστά ασέβεια στο Γολγοθά μιας καθημερινής οικογένειας που θα μπορούσε να είναι η οικογένεια του καθένα, αλλά αντίσταση σε μια επικίνδυνη, επιπόλαια και ισοπεδωτική λογική.
  Συγνώμη στην οικογένεια Βούτση. Ειλικρινά συγνώμη μέσα από την ψυχή μου. Και τη δική μου αλλά και όσων συμφωνούν μαζί μου για τη συναισθηματική λαθροχειρία που επεχείρησε ο φίλτατος Μάκης…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ξεχνάνε τώρα κάποιοι και το παίζουν εργατοπατέρες;
  | Αναρτήθηκε από Ξεblogάρω! στις 10:03 μμ


  Διαβάζουμε ότι ο Τριανταφυλλόπουλος απέλυσε συνεργάτιδά του επειδή είχε υποψίες ότι εργαζόταν και για τον πρώην αρχισυντάκτη του.

  Εμείς όμως δεν είμαστε σίγουροι για τους λόγους για τους οποίους ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απέλυσε τη συγκεκριμένη δημοσιογράφο. Και επομένως, δεν μπορούμε να πάρουμε θέση. Γιατί, στον ιδιωτικό τομέα ξέρετε, γίνονται και απολύσεις.
  Το ότι η συγκεκριμένη δημοσιογράφος ήταν συνεργάτις του γραφείου επί δέκα χρόνια, παντρεμένη και με παιδιά, δεν είναι λόγοι ισόβιας εργασιακής σχέσης με τον ιδιώτη – εργοδότη.
  Βεβαίως, ούτε και το ότι την απέλυσε τη Μεγάλη Εβδομάδα είναι λόγος που επιβαρύνει τη συγκεκριμένη πράξη.
  Αυτά σημαίνουν κάτι, για δημοσιοϋπαλληλίστικης νοοτροπίας άτομα και όχι για ιδιωτικούς υπαλλήλους που παλεύουν από το πρωί έως το βράδυ για να αποδείξουν την αναγκαιότητα της ύπαρξής τους στον εργοδότη τους.
  Επομένως, λυπηρό το θέμα της απόλυσης της δημοσιογράφου αλλά όχι ικανό για… επανάσταση.
  Από το γραφείο του Μάκη, όπως και από όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία, έχουν φύγει κατά καιρούς πολλά άτομα. Είτε απολύθηκαν, είτε αναγκάστηκαν σε παραίτηση. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που έφυγαν από μόνοι τους και στην πλειονότητά τους, κάτι καλύτερο έκαναν.
  Ξεχνάνε τώρα κάποιοι και το παίζουν εργατοπατέρες;

  Διαβάστε τώρα κι ένα παραμύθι...

  Μια φορά κι έναν καιρό, ένας συνεργάτης ενός Μεγαλοδημοσιογράφου είχε κάνει μια μαλακία και ο Μεγαλοδημοσιογράφος ήθελε να τον διώξει από το γραφείο αλλά δεν ήξερε ποιος ήταν.
  Ρώτησε λοιπόν τον Αρχισυντάκτη του και τότε αυτός έκανε το εξής:
  Είπε στον Μεγαλοδημοσιογράφο ότι τη μαλακία την είχε κάνει κάποιος άλλος και ότι θα έδιωχνε αυτόν.
  Αυτός ο κάποιος άλλος, θα έφευγε έτσι κι αλλιώς γιατί έπρεπε να υπηρετήσει στο στρατό. Ο ίδιος δεν έμαθε ποτέ ότι χρησιμοποιήθηκε κατά αυτόν τον τρόπο το όνομά του και ο Αρχισυντάκτης στην δημοσιογραφική ομάδα είπε: "μέχρι να απολυθεί από το στρατό ο τάδε το αφεντικό μας θα το έχει ξεχάσει και θα τον ξαναπάρουμε κι αυτόν στο γραφείο…"
  Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δεν επέστρεψε ποτέ στο γραφείο του Μεγαλοδημοσιογράφου, ίσως να μην το επιχείρησε κι ο ίδιος, αλλά το θέμα είναι ότι τέτοιες αλητείες τις συνήθιζε κάποιος… πρώην Αρχισυντάκτης του εν λόγω Μεγαλοδημοσιογράφου για να στηρίζει τους ευνοούμενούς του, αδιαφορώντας για τους άλλους.
  Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ποτέ δε ρώτησε τον δημοσιογράφο που θα πήγαινε στρατιώτης αν θα ήθελε να χρησιμοποιηθεί κατά αυτόν τον τρόπο το όνομά του…

  Τέτοιες ιστορίες "δικαιοσύνης" έχω πολλές να σας διηγηθώ… Όρεξη να έχουμε… Αυτή ήταν η πιο ανώδυνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μάκης ο arrivista και ο
  Mezzo-Giornalista
  Υποκλίνεται στην εξουσία και τα χώνει σε κάτι φουκαριάρηδες τριτοκλασάτους
  Κλασική περίπτωση κωλοτούμπας
  Μάκη σε πήραμε χαμπάρι, αργήσαμε λίγο αλλά ας είναι καλά τα Blogs.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΡΕ "μάγκες" εκεί στο...ίδρυμα(ιδρύματα ονομάζονται ΚΑΙ τα άσυλα φευ) ΣΚΑ'Ι', ποιός πανηλίθιος "έκρινε" ότι αυτή η απάισια κατινίστικη φωνή της ακαταν-(ω)μά-στου Γκίζας κάνει για ρεκλάμα?
  Τελικώς ποιός "κυβερνά" εκεί στο Νέο Φάληρο?
  Βγάλατε αυτό το...ακατανόμαστο πράγμα, να μας ειπεί για το νερό?
  Αντε τώρα να ρίξω μερικά m³ νερό να καθαρίσουν τ' αυτιά μου από την...σκατοφωνάρα της. ΕΛΕΟΣ γαμώτο ΕΛΕΟΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Βρε παιδιά υπάρχει ακόμα άνθρωπος που παρακολουθεί τις εκπομπές και την εφημερίδα του Τριανταφυλλόπουλου?
  Δεν τα θεωρεί χάσιμο χρόνου?
  Εδώ και πολύ καιρό δεν έχει παρουσιάσει κάτι που ναθυμίζει τον παληό Μάκη.Αντίθετα τα θέματά του αξίζουν για πρωϊνές και απογευματινές ώρς, που παρακολουθούν αργόσχολοι.
  Τα μεσάνυχτα δεν αξίζει να ξενυχτά κανείς και να χάνει την μελατονίνη του για να δει ανούσια θέματα και αδιάφορες φάτσες.
  Κρίμα γιατί φαίνεται ότι έκλεισε ο κύκλος του στη δημοσιογραφία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου