Πρόγνωση καιρού Ελάδας για αύριο Τρίτη 28.4.09

Γράφει ο Χρήστος
Φίλοι και φίλες καλησπέρα....

Και νέες βροχές αναμένονται αύριο κυρίως στα Βόρεια στα Κεντρικά και στα Δυτικά τμήματα της χώρας. Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο αυξημένες θα καλύψουν και τον ουρανό της υπόλοιπης χώρας. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 8 Beaufort στο Ιόνιο ενώ η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.
Πιο αναλυτικά νεφώσεις προβλέπονται για αύριο Τρίτη σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά της Κεντρικής της Δυτικής και της Βόρειας Ελλάδας. Τοπικές καταιγίδες ενδέχεται να σημειωθούν στα Βορειοδυτικά Οι άνεμοι θα ......

πνέουν στο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 8 Beaufort με εξασθένιση όμως από τις μεσημεριανές ώρες. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 17βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα από 10 έως 19 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα από 10 έως 22 βαθμούς ενώ στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα κυμανθεί από 12 έως 22βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους πιο αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις και στα ανατολικά θα φτάσουν και τα 5 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν και θα δώσουν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς.
Kairika