Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για αύριο Σάββατο 25.4.09

Γράφει ο Χρήστος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται για αύριο Σάββατο στην Δυτική χώρα ενώ από το απόγευμα φαινόμενα θα έχουμε και στα Βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 5 Beaufort ενώ η θερμοκρασία δεν πρόκειται να παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά αραιές νεφώσεις περιμένουμε αύριο σε ολόκληρη την χώρα πιο πυκνές στα Δυτικά όπου θα εκδηλωθούν και τοπικές βροχές. Στα βόρεια ηπειρωτικά βροχές θα σημειωθούν κυρίως τις μεσημεριανές ώρες ενώ υπάρχουν και πιθανότητες για καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και ίσως για λίγο φτάσουν και τα 6 Beaufort. H θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 19βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 20 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα από 10 έως 20 βαθμούς ενώ στα νησιά του Αιγαίου στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα από 10 έως 21βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που ......

κατά περιόδους θα είναι πιο αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη οι νεφώσεις θα πυκνώσουν τις μεσημεριανές ώρες και ίσως δώσουν κάποιες ασθενείς βροχές κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.
ΚΑΙΡΙΚΑ