Πρόγνωση καιρού για αύριο Τρίτη 21.4.2009

Γράφει ο Χρήστος

Μεταβολή θα παρουσιάσει αύριο ο καιρός στην χώρα μας με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες ενώ οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν τα 7 Beaufort και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Πιο αναλυτικά για αύριο προβλέπονται νεφώσεις σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα με βροχές κυρίως στην Βόρεια και στην Δυτική Ελλάδα όπου θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες. Βροχές αναμένουμε ακόμα και στις ηπειρωτικές περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 7 Beaufort ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και το πολύ να φτάσουν τα 5 Beaufort. H θερμοκρασία όπως είπαμε και πριν θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 19 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 10 έως 21 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα από 13 έως 21βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα από 12 έως 23 βαθμούς.


Για την
Αττική αύριο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέχρι 4 Βeaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως20βαθμούς.

Για την
Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και απο το μεσημέρι και μετά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέχρι 4 Βeaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-17 βαθμούς.
Καιρικα