Τα γιουσουφάκια

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Είναι εκπληκτικό το με ποια ένταση και ποια ταχύτητα προσαρμόστηκαν όλα τα τηλεοπτικά γιουσουφάκια στα μέτρα του μανδύα της εναντίον μας συναίνεσης! Πρώτη τον φόρεσε η ατσαλάκωτη καρικατούρα του περιστεριώτικου τηλεοπτικού σταθμού με την γλιντζερή ακολουθία της για να ακολουθήσει ο επί της Μεσογείων μόνιμα εγκατασταθείς γλοιώδης του ΔΟΛ, τα σάλια του οποίου έτρεχαν μαζί με τα δάκριά του για το έστω χλιαρό όχι της αντιπολίτευσης.

Και ποιος δεν εκλήθη να στρατευτεί στην απεγνωσμένη επιχείρηση παραπλάνησης της δημόσιας γνώμης. Από εκείνον που για την κρίση ήρξατο χειρών αδίκων, δηλαδή την Νεοφιλελεύθερη ΕΟΚ με τον εγχώριο εργατοφάγο στρατηγό τους, τον πρόεδρο του ΣΕΒ εννοώ, ως αρκετούς μυαλοφυγόδικους της ΝΔ με την δηλητηριώδη ουρά τους. Το ΛΑΟΣ..

Για να υποστηρίξει τι νομίζετε ο εσμός αυτός των πολιτικά ανθρωποειδών.. Ό,τι πριν από χρόνια μας πλάσαρε ανεπιτυχώς από τα ληγμένα της αποθήκης του ο έμπορος του ασφαλ(η)στρικού κ. Γιαννίτσης και επιτυχώς η κ. Χάνει Πάλι Πετραλιά που τα βρήκε έτοιμα και σε τιμή ευκαιρίας.. Δηλαδή και μέχρι νεωτέρας για τα δώρα και το επίδομα αδείας.. Σύνταξη σε αναμονή ώσπου να «αναχωρήσουν» όσοι προηγήθηκαν, και εφ’ άπαξ σε δηλώσεις συμπάθειας!!!

Θα τους το επιτρέψετε μωρέ…

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

eandrik@otenet.gr