ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΠΑΟ-ΣΕΡΡΕΣ 2-3

WWW.GREENPOWERPAO.BLOGSPOT.COM

Ειτε αρεσει σε μερικους ειτε οχι, οι δικαιολογιες για τον Παναθηναικο τελειωσαν. Ειναι πιθανον να φερουν σαν διακιολογια το ματς με τη Βιγιαρεαλ και αυτο θα ειναι το εσαχατο σημειο εξεφτελισμου για τον παλαι ποτε κραταιο Παναθηναικο και νυν μικρομεσαια ομαδα.
Ο Παναθηναικος διαλυεται σιγα-σιγα μονο και μονο διοτι εθελοτυφλουν ολοι . Διοικηση, προπονητης, παικτες, φιλαθλοι, ακριβως με αυτη τη σειρα.

Απο καιρο φωναζω για τον Τεν Κατε. Δυστυχως επαληθευομαι. Υπαρχουν ομως φιλαθλοι οι οποιοι τον εχουν αναγαγει σε Θεο και του συγχωρουν τα παντα. Και σημερα ειμαι σιγουρος οτι θα τα βαλουν με τους παικτες, διοτι αυτοι ειναι που παιζουν και φαινονται. Ομως για σκεφθειτε λιγακι. Τι συνθεση κατεβασε σημερα ο Τεν Κατε και γιατι? Τι ηταν αυτο το συνοθυλευμα που παρουσιασε σαν ομαδα. Θα μου πειτε τι επρεπε να κανει για να παρει τον τελευταιο στη βαθμολογια Πανσεραικο?....
Κανονικα επρεπε να παιζει με τη δευτερη ομαδα και να μην εχει προβλημα. Να ομως που εχει προβλημα και μαλιστα σοβαρο. Οι Σερρες καταφεραν μεσα στο ΟΑΚΑ να ξεφτιλισουν την ομαδα των πολυμετοχικων, των 60 εκατομμυριων και του μεγαλου Τεν Κατε οχι με ενα τυχαιο 0-1 η 1-1 αλλα με 2-3. Οταν οι Σερρες ριχνουν στον Παναθηναικο 3 γκολ εκτος εδρας και μαλιστα με χαρακτηριστικη ανεση, καθε δικαιολογια περιττευει. Απλως ομφαλοσκοπουμε χωρις λογο.

Μετα το ματς με τη Βιγιαρεαλ η διοικηση δεν πρεπει να τυφλωθει παλι απο μια πιθανη προκριση της ομαδας, αλλα να παρει τη σκουπα και να αρχισει τις εκκαθαρισεις ΑΜΕΣΑ. Και αυτες οι εκκαθαρισεις πρεπει να αφορουν σε καθε επιπεδο της ομαδας. Παικτες, προπονητη και διοικηση. Τερμα οι εξυπναδες , τα γελακια , οι χαριτομενιες και τα αλλοθι. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΚΑΘΑΡΙΣΜΑ. Αλλιως του χρονου παλι τα ιδια θα λεμε.