OLYMPIC AIRWAYS


Αγαπητέ Καφετζή


Παρακολούθησα χθες την συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου και σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος . Έδειξε σοβαρότητα αν και ήταν πολύ γενικόλογος .

Όλοι περιμένουμε πολύ πιό συγκεκριμένες θέσεις στο κρίσιμο σημείο που είναι :

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ .

Είπε ότι πριν τις εκλογές θα παρουσιάσει το πλήρες πρόγραμμά του και είμαι βέβαιος ότι αυτό περιμένουν και πολλές χιλιάδες πολίτες που τα τελευταία πέντε χρόνια υποφέρουν από την καθαρά ΤΑΞΙΚΗ πολιτική της Ν.Δ.

Γράφω ταξική γιατί είναι σαφέστατα υπέρ των πλουσίων ( πχ κατάργηση Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας) και εναντίον των μισθωτών και συνταξιούχων

(πχ φορολογία των ταπεινών ακινήτων του Λαού).

Εκεί που δεν μας τα είπε καλά ήταν στο θέμα της Ολυμπιακής .

Η Ολυμπιακή δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι και δεν μπορούμε οι Έλληνες φορολογούμενοι να πληρώνουμε τα πρόστιμα της Κομισσιόν .

Τα περί μικτής εταιρίας Δημοσίου και Ιδιωτικής είναι απλά ωραίες πολιτικές εκφράσεις χωρίς ρεαλιστική βάση εφαρμογής . Πήγαμε να μπούμε στο παιχνίδι και με την British Airways και το εγχείρημα ναυάγησε αφού τρείς Άγγλοι έπαθαν ... καρδιακά εφράγματα!!

Δεν τολμούν οι πολιτικοί να το πούν αλλά κανένας σώφρων επιχειρηματίας δεν θα την αγοράσει εκτός αν μπορέσει (αν του δώσουν το δικαίωμα) να την διαλύσει και να την ξανα-συναρμολογήσει πετώντας ότι ζημιωγόνο υπάρχει εκεί και διατηρώντας όλα τα ωφέλιμα στοιχεία . Δύσκολο έως αδύνατο .


Με εκτίμηση

Pasok poisonous