ΤΡΟΜΟ-Χαλί για την Χίλαρυ (Χίλαρυ + Σέχτα = Χέστα)

Γράφει η Ολυμπιάδα

Να και κάποιες παρατηρήσεις που αξίζουν προσοχής. Ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη του Antinews για την συνέντευξη του Κάρλος (το Τσακάλι), έρχεται και το σκεπτικό από το realpress-gr για να συνδέσει την Σέχτα με την επίσκεψη της Χίλαρυ. Χέστα δηλαδή.


Συγκινημένη με τη δράση της Σέχτας των Επαναστατών φέρεται να είναι η Χίλαρυ Κλίντον εν’ όψει της επίσκεψης της στην Αθήνα. Και πως να μην είναι; Εκεί που (υποτίθεται) θα αντιμετώπιζε την πίεση της Αθήνας για το Σκοπιανό, τα Ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό, τώρα πρώτο θέμα στην ατζέντα μπήκε η Σέχτα!!
Την ανησυχία του λοιπόν εξέφρασε το State Department για την πρόσφατη έκκρηξη βίας στην Αθήνα, προαναγγέλοντας έτσι το εύκολο απόγευμα που θε περάσει η Χίλαρυ στην Ελλάδα.
Όχι πως η Ντόρα χαλιέται ιδιαίτερα από αυτή την εξέλιξη. Ήδη φανταζόμαστε τις δηλώσεις της μετά τη συνάντηση: “Διαβεβαιώσαμε τους συμμάχους μας ότι οι Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα όπου επικρατεί η νομιμότητα”… Βεβαίως κυρία Μπακογιάννη, οι Έλληνες είναι ανασφαλείς με παρουσίες σαν τη δικιά σας. Επίσης ασφαλείς είναι και οι ΣΚοπιανοί που αλωνίζουν εκτός νομιμότητας, οι Τούρκοι, οι Μουτζαχεντίν και πολλοί άλλοι.
Πάκης και Ντόρα, το δίδυμο των κερδών:
Σέχτα 1: 450 εκατομμύρια χαμένα από τον ΟΛΘ
Σέχτα 2: 3,7 δις χαμένα από τα ομόλογα του δημοσίου.
Σέχτα 3: Εθνικά θέματα χαμένα από την ατζέντα της επίσκεψης.

Olympia-gr