Αυτό που μας λείπει είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ


Αγαπητέ Καφετζή


Όλα τα δυσάρεστα που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχουν αφετηρία την ανικανότητα της Αστυνομίας από την μιά μεριά ,αλλά και τον στρουθοκαμιλισμό ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων από την άλλη .

Όπως είπε κάποτε ο Σατανικός Εφιάλτης Δρακουμέλ , αν δεν σπάσεις αυγά δεν μπορείς να κάνεις ομελέττα .

Όταν μου πετάς μια βόμβα μολότωφ για να με κάψεις , είναι η δεν είναι απόπειρα εναντίον της ζωής μου ;

Αν είμαι ένοπλος Αστυνομικός γιατι δεν έχω το δικαίωμα να αμυνθώ ;

Ένας πρωθυπουργός με αρ..... θα έβγαινε και θα έλεγε ότι από αύριο νομοθετώ συγκεκριμένο Νόμο .

Αλλά ο ακαταλληλότερος χρειάστηκε 4 μήνες για να αντιληφθεί τί γινόταν στο Βαλτοπέδι . Θα λύσει τα πιό δύσκολα ; Αποκλείεται .

Βέβαια σε μια χώρα που αρθρογραφούν ψυχροί δολοφόνοι σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες πρέπει να περιμένουμε τα χειρότερα .

Χθες είδα στην TV επεισόδια από διαδηλώσεις σε κάποια Ευρωπαική πρωτεύουσα .

Οι διαδηλωτές έκαναν επίθεση εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ . Η Αστυνομία της πρωτεύουσας εκείνης τους διέλυσε ρίχνοντάς τους νερό . Αν το ίδιο είχε σκεφθεί και η δική μας Αστυνομία , πριν ένα μήνα, δεν θα είχε καεί το κέντρο της Αθήνας .

Αυτό που μας λείπει είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ .

Ηγεσία που θα γράψει στα παλιά της παπούτσια το πολιτικό κόστος , θα κάνει τις απαιτούμενες νομοθετικές ρυθμίσεις για να πετύχει :

- Κατάργηση των κρυσφήγετων των κουκουλοφόρων μέσα στα Α.Ε.Ι.

- Όταν τελούνται κακουργήματα μέσα στα ΑΕΙ ,να διατάζει ο εισαγγελέας αυτεπάγγελτα την είσοδο της Αστυνομίας , χωρίς να χρειάζεται άδεια πό τον Πρύτανη .

- Καθαρισμό των Εξαρχείων , Ομονοίας και λοιπών περιοχών που δρούν οι έμποροι ναρκωτικών και οι εκμεταλευτές των ιεροδούλων .

- Αγορά των κατάλληλων οχημάτων για ρήψη νερού εναντίον κουκουλοφόρων και λοιπών μολοτοφόρων και εκπαίδευση σ’αυτά αστυνομικών .

- Αυστηρό έλεγχο στους μετανάστες και όσοι λαθρομετανάστες είναι άνεργοι να απελαύνονται ταχύτατα διότι ο άνεργος λαθραίος πολύ σύντομα θα παρανομήσει.

Τέτοια Ηγεσία δυστυχώς δεν έχουμε ,αλλά δεν βλέπω και ανάλογες διαθέσεις στην αξιωματική αντιπολίτευση , οπότε τα σύνεφα που μαζεύονται στον Ελληνικό ορίζοντα είναι πολύ σκούρα .

Ένας συνταξιούχος