Ο Ανδριάνο στον Παναθηναικό; Λέτε να είναι αλήθεια

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφρίες μας ο πολυμετοχικός Π.Α.Ο είναι πολύ κοντά σε μια μεταγραφή βόμβα. Σε μια μεταγραφή που θα σπάσει τα τσιμέντα του Ο.Α.Κ.Α που θα έλεγε και ο Αλέφαντος.
Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης και στο πρόσωπο του Αντριάνο οι διοικούντες την ΠΑΕ βλέπουν… το μπαμ! Οι Πράσινοι προσπαθούν να πείσουν την Ιντερ να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή και στο Τριφύλλι είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες. Ο ιταλικός σύλλογος φέρεται να παραχωρεί τον παίκτη, ακόμη και ως δανεικό.

Στην Παιανία γνωρίζουν τα εμπόδια που έχουν να ξεπεράσουν, όπως το οικονομικό (αμείβεται από την Ιντερ με 4-4,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο), αλλά τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση του με τον Μουρίνιο, είναι λογικό να… ανοίγει την όρεξη. Ο Αντριάνο, επίσης, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως στον Παναθηναϊκό δεν «καίγονται» γι’ αυτό. Οι Πράσινοι έχουν βαλθεί να φέρουν έναν star του ποδοσφαίρου και ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι ότι καλύτερο.