Τρακτεροκαβαλάρηδες



Με έκπληξη σήμερα το πρωί έβλεπα στα τηλεπαράθυρα να τσακώνονται οι αγρότες. Η διαφωνία τους ήταν ποιος έχει το πάνω χέρι και ποιος έχει τα πιο πολλά τρακτέρ.
Με ύφος χίλιων καρδιναλίων οι αγρότες από τα Τέμπη έλεγαν."Μα θα βάλουμε τα Τέμπη στο ίδιο επίπεδο με τα άλλα μπλόκα; Εμείς έχουμε 500 τρακτερ. Οι άλλοι έχουν δέκα"
Ναι ρε μάγκες έχετε 500 τρακτέρ διότι έχετε μαζέψει όλα το χρήμα. Ο καθένας από εσάς έχει 3 τρακτέρ και πάνω. Εχετε πάει στην άλλη Ελλάδα να δείτε τι σημαίνει αγρότης;;Εχετε δει πως ζουν οι αγρότες στις άλλες περιοχές;;
Με τη μαγκιά σας και το τσαμπουκά σας στα Τέμπη μαζέψατε όλο το πακέτο τα προηγούμενα χρόνια και τώρα το παίζετε καρδινάλιοι και θεωρείτε τους άλλους πληβίους.
Γίνατε τρακτεροκαβαλάρηδες και δεν υπολογίζετε κανέναν.
Κανονικά στους όρους που βάζετε για τις ενισχύσεις, οι άλλοι αγρότες από τις άλλες περιοχές πρέπει να ζητήσουν από την κυβέρνηση να βάλει ένα όρο.
Να μην πάρουν ενισχύσεις όσοι αγρότες έχουν από μερσεντές και διπλοκάμπινα και πάνω .
Να δούμε πόσοι από εσάς θα πάρουν οικονομική ενίσχυση .

Θυμίζουμε δήλωση του γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή Κοκκινούλη στις 30 Οκτώβρη 1998 "εμείς καλαμοκαβαλάρηδες δεν είμαστε, αλλά παραμένουμε τρακτεροκαβαλάρηδες".

Τώρα γίνατε και καλαμοκαβάλαρηδες. Αφήστε το καλάμι στην πάντα και σεβαστείτε τουλάχιστον τους υπόλοιπους αγρότες