ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ

Είναι για να λυπάται κανείς. Τόσα καντάρια μυαλό και να πηγαίνουν στα χαμένα. Που να παρακολουθήσει η ελληνική κοινωνία τον αυτοκαταστροφικό κύριο Πάγκαλο;. Πόση θλίψη μπορεί να γεμίζει τον κόσμο της παράταξης του με την αλλοπρόσαλλη πολιτική σκέψη του;… Σακούλες για εμετό χρειάζονται οι Πασόκοι από τις τόσες στροφές που κάνει στις πολιτικές του απόψεις και τους έχει προκαλέσει ίλιγγο. Μέχρι το καλοκαίρι ήταν υπέρ της συγκυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη συνιστώσα των κουκουλοφόρων του. Παρόλο που δεν είχε προβάδισμα το ΠΑΣΟΚ και θα χρειαζόταν την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ αντιδρούσαν και κάπου ελάττωσε τις παραληρηματικές ικεσίες του προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθε ο χειμώνας, έπιασε το κρύο, μας έπνιξε και το ρασοφόρo σκάνδαλο και τσουπ ο Θ.Π. (Καφετζή πρόσεξε τα αρχικά δεν εννοώ τον Θ.Β. που και αυτός βέβαια μας προκαλεί το γέλιο…) να υποστηρίξει την κυβέρνηση στέλνοντας της μάλιστα όχι έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις υπουργούς για να την στηρίξουν!!! (Υπουργοί Οικονομικών, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης). Τέτοια σταθερότητα απόψεων του εξόχως γραφικού Θ.Π. τη στιγμή κατά την οποία το κόμμα του έχει ποσοστά σχεδόν αυτοδυναμίας. Σε μια τέτοια περίοδο αποφάσισε να τορπιλίσει το κόμμα του και να γεμίσει με αγανάκτηση τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, τους οποίους πράττοντας αντιδημοκρατικά δεν τους λαμβάνει υπόψη του και ζητά συγκυβέρνηση.

Αν ο Θ.Π. έχει βάλει στο στόχαστρο την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ, καλά θα κάνει να ακούσει τις πολλές χιλιάδες διαμαρτυρίες του κόσμου του ΠΑΣΟΚ που είναι εξοργισμένοι μαζί του. Γιατί στην τελική ο λαός του ΠΑΣΟΚ έχει τον λόγο και αυτός θα βάλει στο στόχαστρο του τον Θ.Π. που δεν έχει πια το ακαταλόγιστο από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Ας πάψει να εκθέτει τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, ας ασχοληθεί με την παραγωγή οίνου στην οποία επιδίδεται με επιτυχία. Και άντε και καλά κρασιά Θ.Π. με την συγκυβέρνηση.

Υ.Γ.: Ακούσαμε τον Θ.Π. να γυρίζει τούμπα και να τα μαζεύει, λέγοντας στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ ότι το είπε για να το πει, χωρίς να το εννοεί, επειδή ήξερε ότι ο πρωθυπουργός δεν θα το δεχόταν!!!. Εκτός από το ότι φαίνεται πως χάνει μια κάποια αίσθηση του χιούμορ που είχε υποτιμά και τη νοημοσύνη του, θεωρώντας αφελώς ότι η ανόητη ανασκευασθείσα δήλωση του θα μπορούσε να βρεί αποδέκτες αντίστοιχης νοημοσύνης μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Κρίμα γιατί δεν σέβεται ούτε καν τα 70 φεύγα χρόνια του και την σοβαρότητα που θα έπρεπε να έχουν.

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ