Σεξουαλική κακοποίηση 7χρονου παιδιού στην Κρήτη

Ένας 72χρονος Έλληνας που είχε ζήσει πολλά χρόνια ως μετανάστης στη Γερμανία, συνελήφθη στο Ηράκλειο της Κρήτης για κακοποίηση ανηλίκου. Το περιστατικό, κατήγγειλε το 7χρονο αγόρι στους γονείς του οι οποίοι αρχικά θεώρησαν ότι επρόκειτο για ασέλγεια.
Όταν όμως ο ιατροδικαστής εξέτασε το παιδί διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, όπως ανακοίνωσε ο διοικητής της Ασφάλειας Ηρακλείου Γ.Σκανδαλάκης. Ο 72χρονος – ο οποίος σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha αρνείται τις κατηγορίες- αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Όσον αφορά το παιδί, αυτό βρίσκεται σε τραγική ψυχική κατάσταση. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ανέφερε στους ειδικούς της ψυχικής υγείας που το παρακολουθούν ότι όταν πήγαινε στο σπίτι του 72χρονου συνταξιούχου δεν ήταν μόνο του, αλλά συναντούσε εκεί και ένα άλλο παιδί από τη γειτονιά.

Οι γονείς του παιδιού είναι εργαζόμενοι και αναγκάζονται να λείπουν από το σπίτι πολλές ώρες, πράγμα που έκανε ευκολότερο για τον 72χρονο να το εκμεταλλευτεί κατ’ αυτόν τον φρικτό τρόπο.