ΚΑΦΕ-ΝΕΑ: Βραδινό Δελτίο Ειδήσεων (4/11/08)


Γράφει
Ο ΘΑΜΩΝΑΣ

0700...Στις 2:30 τα ξημερώματα σημειώθηκε έκρηξη στα γραφεία της λέσχης εφέδρων στελεχών των ενόπλων δυνάμεων, που βρίσκεται επί της οδού Αμαλίας 14, στον Εύοσμο. Η έκρηξη προκάλεσε ζημιές στον υαλοπίνακα της εισόδου του κτιρίου.
0720...Οι Αμερικανοί ψηφίζουν την Τρίτη για να εκλέξουν τον 44ο πρόεδρο της χώρας.

0730...
Με τον πρόεδρο του Γιούρογκρουπ και πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ζαν Κλώντ Γιούνκερ θα συναντηθεί την Τρίτη, στις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

0800...
Με μεγάλη άνοδο 6,27% έκλεισε ο δείκτης Νικκέϊ στο χρηματιστήριο του Τόκιο. Μικτές τάσεις επικράτησαν στην αγορά της Νέας Υόρκης. Συνεχίζετραι η πτώση στις τιμές του πετρελαίου.

0830...
Δεν πραγματοποιήθηκε λόγω προβλήματος το δρομολόγιο του πλοίου "Σούπερ Φέρρυ 2" για Σύρο - Τήνο - Μύκονο που ήταν προγραμματισμένο για το πρωί της Τρίτης. Οι 120 επιβάτες ενημερώθηκαν από την πλοιοκτήτρια εταιρεία. Οι 80 θα αναχωρήσουν το απόγευμα της Τρίτης και οι υπόλοιποι το πρωί της Τετάρτης από το λιμάνι της Ραφήνας.

0900...
Ο Τάκης Λεμονής είναι ο "εκλεκτός" της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "κυανοκίτρινων" στη θέση του Κάρλος Καρβαλιάλ.

0910...
"Δικέφαλη εξουσία" στην ΑΕΚ φέρνει η επόμενη μέρα της αποχώρησης του Ντέμη Νικολαΐδη από την προεδρία του συλλόγου, με τον Τάκη Κανελλόπουλο και τον Νίκο Κούλη να περνούν στο προσκήνιο και να προάγονται από πρώτος και δεύτερος αντιπρόεδρος αντιστοίχως, σε προέδρους.

0930...Τατούλης κτυπά τωρα στον ΑΛΦΑ κτυπά Καραμανλή και ΜΑΞΙΜΟΥ, μιλώντας για δημοσιογράφους -σκηλακια εξουσιας - τα ονόμασε Παπαγαλάκια που παίρνουν εντολές απο ΜΑΞΙΜΟΥ !! και επιβάλλουν απόψεις-θεσεις , επιτίθεται στην Κυβέρνηση για τα ΟΜΟΛΟΓΑ για το ΒΑΤΟΠΕΔΙ .....ΧΑΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ! Ειχα ενημερώσει και για τον Ζαχοπουλο!!!!!Δεν θα δεχθώ να μπω σε κάποιο κυβερνητικό σχημα!!Δεν φοβάμαι αν ειμαι η δεν ειμαι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ!! Εγω ειμαι φερεγγυος για να ειμαι ! ο χαμος συνεχίζεται ! Αν δημιουργηθεί νεο κόμμα θα δω τι θα κάνω !!

0940...Αυτη την στιγμή
στον ΑΝΤ 1 χάνει την ψυχραιμία του συγκεκριμένα , ο Ρουσόπουλος μέσα στην τσαντίλα του απάντησε προσβλητικά στον Παπαδάκη ως εξής "Νομίζω ότι μιλάω σε ένα ευφυή άνθρωπο. Δεν μιλάω σε τοίχο. Σας είπα το σπίτι στο Καπανδρίτι το έφτιαξα όταν ήμουν δημοσιογράφος!!!!!."


1000...
Πανεκπαιδευτικό θα χαρακτήρα θα έχει το συλλαλητήριο της Πέμπτης, καθώς εκτός από τους φοιτητές και τους πανεπιστημιακούς, στο κάλεσμα κατά της αναγνώρισης των κολεγίων θα συμμετάσχουν οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και των ΤΕΙ.

1020...Με καταθέσεις μελών των Γνωμοδοτικών
Συμβουλίων του υπουργείου Οικονομικών ξεκίνησαν οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, που διερευνά την υπόθεση. Οι ακροάσεις συνεχίζονται και την Τρίτη.

1100...
Κρίσιμη συνάντηση θα έχουν σε λίγο, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και οι νοσοκομειακοί γιατροί στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για τη νέα συλλογική σύμβαση.

1200...Συνεχώς ανεβαίνει το Βραδυνό δελτιο
του ΑΛΦΑ με την ΡΙΤΣΑ. Χθές ητα ν σε απόσταση αναπνοής απο το ΜΕΓΑ και ισόπαλη με τον ΑΝΤ 1 στην θέση τρια.Υπενθυμίζεται οτι πριν ενα μήνα ηταν στον πάτο σχεδόν.ΜΠΡΑΒΟ ΡΙΤΣΑ!!!!

1300...απο SKAI online...
Πριν καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος για την οικοπεδοποίηση της παραλίας του Σίμου που αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, σημειώθηκαν νέου αποχαρακτηρισμοί δασικών εκτάσεων στην Ελαφόνησο..

1345... Νέα υποχώρηση σημείωσε ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος στην Ελλάδα
τον Οκτώβριο. Συγκεκριμένα ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος συνέχισε να υποχωρεί, για όγδοο μάλιστα κατά σειρά μήνα και πλέον διαμορφώνεται στις 72,9 μονάδες, επίδοση που είναι στα χαμηλότερα επίπεδα του δείκτη από το 1990. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργεί ο ΙΟΒΕ!!!!

1346...USA TODAYS..ONLINE...DIXFIL...0830....LOCAL ..
Πρώτο αποτέλεσμα ...ΟΜΠΑΜΑ 15 ψήφους Μακειν 8....Η πόλη δινει πρόεδρο παντα...και ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ 99% ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 10,5% !!!!!!!!!!!!!!!!!

1500...Η τιμή του πετρελαίου μπρεντ έπεσε σήμερα
κάτω από το ψυχολογικό όριο των 60 δολαρίων στις ηλεκτρονικές αγορές της Ασίας, καθώς εκφράζονται φόβοι για μείωση της ζήτησης λόγω της οικονομικής ύφεσης. Η τιμη στην ΕΛΛΑΔΑ βενζίνης και Πετρελαιου στα ΥΨΗ!!!!!!!! +25% ΨΗΛΏΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΈΡΥΣΙ!!!!

1510...Rueters ..Τριάντα εννέα άνθρωποι
έχασαν τη ζωή τους όταν οχηματαγωγό με 119 επιβάτες βυθίστηκε στα ανοικτά της νήσου Μασμπάτε των Φιλιππίνων, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία και πρόσθεσε ότι αγνοείται η τύχη έξι ατόμων.


1523...BBC reports-Athens..Εκρηξη των απολύσεων στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του έτους και περαιτέρω μείωση των θέσεων εργασίας κατά 10.000 το 2009 βλέπει η Κομισιόν.


1535...Οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών διαφωνούν με την ιδέα επεξεργασίας ενός κοινού σχεδίου για την έξοδο από την οικονομική κρίση και προκρίνουν αντ' αυτού τον συντονισμό των εθνικών πολιτικών, ενώ η ΕΕ διολισθαίνει σταδιακά σε ύφεση.


1550...ANSA..Madrit..Την περσινή χρονιά είχε
βραβευθεί με όλες τις τιμές το καινούργιο 500αράκι της Fiat. Το καλύτερο ευρωπαϊκό αυτοκίνητο για το 2009 θα γίνει γνωστό σε δύο εβδομάδες και αν κρίνει κανείς από τους επτά φιναλίστ, που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, κάθε προγνωστικό είναι παρακινδυνευμένο.

1610...Χρημ.Αθηνών ανοδικές τάσεις συνεχίζονται
2.206,46 +4,15% με 160.000.000 ευρω!!! σχ..Τελικά θα μας τρελλάνουν τα BLUE BOYS? εχει η δεν εχει λεφτά ή αγορα ? ή μόνο για τους φτωχούς και μεσαίους δεν υπάρχει χρήμα???

1614...Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία κήρυξε για την Τετάρτη η ΠΟΕ ΟΤΑ,
ζητώντας την ικανοποίηση αιτημάτων του κλάδου και την οριστική επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι. Την Τετάρτη στις 11 το πρωί έχει προγραμματισθεί συγκέντρωση στα γραφεία της Ομοσπονδίας στη πλατεία Καραϊσκάκη.

1633...BBC..London...Ελαφρώς πτωτικές τάσεις παρουσιάζει
το ευρωπαϊκό νόμισμα έναντι του δολαρίου, στη διεθνή αγορά συναλλάγματος. Ειδικότερα, το ευρώ υποχωρεί σε ποσοστό 0,21% και η ισοτιμία του έναντι του δολαρίου είναι στα 1,2795 δολάρια.

1655...Πρόγραμμα αναδιάρθρωσης ανακοίνωσε η Nokia,
η κορυφαία κατασκευάστρια κινητών τηλεφώνων, το οποίο όμως θα κοστίσει τις θέσεις εργασίας 600 υπαλλήλων της, πρωτίστως στο τμήμα μάρκετινγκ και έρευνας.Οι αλλαγές που θα γίνουν αποτελούν μέρος της διαρκούς ανανέωσης της εταιρείας, σύμφωνα με την ίδια, για να μπορεί να είναι κοντά στους πελάτες της και να διασφαλίζει επικέντρωση στις κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

1712...Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με παρέμβαση της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.
διεκόπη η μετάδοση της ERT WORLD μέσω του Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Το site πλέον θα δείχνει το λογότυπο του T.E.I. Πειραιά και ο σταθμός θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται με οπτικοακουστικά θεάματα. Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη τους. (Δελτίο Τύπου)

1735...Πριν λιγο στο site of SKAY
...Με Επιστολή ΒΟΜΒΑ – παρέμβαση στην "Καθημερινή". Ο επίτιμος πρόεδρος της κος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ , υποστηρίζει ότι μία αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι προτιμότερη από την ακυβερνησία και τάσσεται υπέρ της εξάντλησης της τετραετίας.!!!!!!!!!!
1810...CNN-Rueters ....Ο ΟΜΠΑΜΑ Παει Λευκό Οίκο. ΣΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ...


1818....WASHINGTON (Reuters) - Democrat
Barack Obama ......leads Republican ,Obama expanded his national lead to 11 points over McCain among likely U.S. voters in a separate Reuters/C-SPAN/Zogby tracking poll, up from 7 points on Sunday. The EXIT poll has a margin of error of 2.9 percentage points. Το λαθος των EXIT POLL ειναι συν- πλην 2.9%..........