ΚΑΦΕ-ΝΕΑ: Βραδινό Δελτίο Ειδήσεων (2/11/08)


Γράφει Ο ΘΑΜΩΝΑΣ............ <<προσέξτε την τελευταία είδηση των 1100 αποκλειστικά στο δελτίο μας!..>>

0650....Προβλήματα αναμένεται να σημειωθούν
τη Δευτέρα στις μετακινήσεις των κατοίκων του λεκα/δίου εξαιτίας της νέας στάσης εργασίας από τις 12.00 μέχρι τις 16.00, στην οποία αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι σε Μετρό ΗΣΑΠ και Τραμ.

0700....Λόγω εργασιών κατασκευής
του νέου σιδηροδρομικού άξονα Κιάτου – Πάτρας, από τη Δευτέρα 3/11 έως και την Παρασκευή 19/12 διακόπτεται η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών στη γραμμή Κιάτο – Διακοφτό.

0705....Εως και τώρα συνεχίζονται τα σοβαρά επεισόδια στην Θεσ/κη
με κάψιμο πολλών αυτοκινήτων .τώρα ομάδα ατόμων βρίσκονται κλεισμένοι στο Πανεπιστήμιο!!

0710...Εως τώρα συνεχίζει να καίει η φωτιά στην Β ,Πελοπόνησο!!!!
Ανεξέλεγκτη μαίνεται από το απόγευμα του Σαββάτου μεγάλη φωτιά στο προστατευόμενο δάσος της Στροφυλιάς.

0750....
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue για την "Καθημερινή της Κυριακής", οκτώ στους δέκα Έλληνες επιρρίπτουν ευθύνες στις ίδιες τις τράπεζες για την κρίση του τραπεζικού συστήματος.

0800...
Ανάπτυξη 6% στην οικονομία της Κούβας για το πρώτο μισό του 2008 ανακοίνωσαν το Σάββατο Κουβανοί αξιωματούχοι, εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.


0830...Μεσα απο Μαξίμου-ΕΘΝΟΣ-online....
Οπως τονίζουν στενοί συνεργάτες του κ. Καραμανλή που μελετούν σταθερά τις δημοσκοπήσεις, τα όποια οφέλη από την αποχώρηση του στενότερου -έως πριν από λίγες ημέρες- συνεργάτη του έχουν ήδη προεξοφληθεί στην κοινή γνώμη, όπως ακριβώς θα συμβεί και με τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό.

0855...Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1
τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και έχει παράπονα για τη διαιτησία του Χρ. Ζωγράφου. Μπορεί ο Χενκ τεν Κάτε να μην αναφέρθηκε στον Αθηναίο διαιτητή στη συνέντευξη Τύπου (σ.σ. μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση, όπως είπε), αλλά ο Γιώργος Καραγκούνης ξέσπασε: «Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με αυτά που είδαμε στο γήπεδο. Ζούμε πάλι παλιές, καλές εποχές. Εμείς θα παλέψουμε, είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό, αλλά δεν μπορούμε να τα βάλουμε με όλους». » .........Υστερα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, Αρης και Λάρισας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο σχεδόν κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα......Με μία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (1/11) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το Κυριακάτικο (2/11, 19:00) παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο στάδιο «Καραϊσκάκη» (8η αγωνιστική)......Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η σημερινή (1/11) προπόνηση για τον Φερνάντο Σάντος με την οποία ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ιδιαιτέρως σημαντικό ντέρμπι με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο την Κυριακή (2/11, 19:00).

0905....Hakers εισέβαλαν στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
της Μονης Βατοπεδίου και εγραψαν διάφορα !!!!!!!!!!!

0927....Απεβίωσε χθές απόγευμα ο Ο Ελβετός εφευρέτης-εξερευνητής των μεγάλων (θαλασσίων) βαθών Ζακ Πικάρ - σε ηλικία 86 ετών .

1000...By Andrew Quinn WASHINGTON (Reuters) -
Ο Δημοκ. Υποψήφιος Μπ. Ομπαμα προηγείται του αντιπάλου του Ρεμπ. Υποψηφ. John McCain 6 μονάδες !

1030...
ABIDJAN (Reuters) - Μάχη δίνουν για να ζήσουν οι κυνηγημένοι κάτοικοi του Β.Κογκό μόλις 2 χρόνια μετά την συμμετοχή τους στις εκλογές της χώρας τους!!!!!!!!

1100....πριν λίγο!!!!!!MOGADISHU, Somalia (AP)
-- Ενα 13χρονο κορίτσι που δήλωσε οτι βιάστηκε , λιθοβοληθει μέχρι θανάτου απο μαχητές Ισλαμιστές!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1120.....FORMULA 1...BRAZILLL....Ο Φελίπε Μάσα
πήρε την pole position στην κατακκόκινη πίστα του Ιντερλάγκος με τους συμπατριώτες του να ζητωκραυγάζουν στις εξέδρες. Από την τέταρτη θέση θα εκκινήσει ο Λιούις Χάμιλτον στον αυριανό (2/11) μεγάλο τελικό που θα κρίνει τον παγκόσμιο πρωταθλητή.18:30 TV ALPHA Ζωντανό..........

1200...Πριν λίγο δημοσιoγράφος φίλος απο Σουηδια..το 1991
μια παρόμοια κρίση στην χώρα μας αντιμετωπίστηκε με ποσόν περίπου με το δικό σας .ΟΜΩΣ στο τέλος της κρίσης το 1995!! οι τράπεζες επέστρεψαν το ποσόν στο κράτος και επιπλέον είχανε κέρδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επειδή δεν το έδωσε το κράτος ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ!!!!!!!!!!

1400...Reuters..Για 15 νεκρούς
και 34 αγνοούμενους κάνουν λόγο τα ΜΜΕ στην Κίνα, σε χωριό της νοτιοδυτικής Κίνας που καλύφθηκε με τόνους λάσπης.

1500...Reuters...Ένα εκατομμύριο
θέσεις εργασίας θα διασωθούν ή θα δημιουργηθούν από μία σειρά μέτρων που επρόκειτο να εξαγγείλει προσεχώς η γερμανική κυβέρνηση, δήλωσε σε συνέντευξή του στην «Μπιλντ» της Κυριακής ο υπουργός της Οικονομίας, κ. Μάϊκελ Γκλος.

1600....Reuters...Ένας 28χρονος
επιτέθηκε το πρωί της Κυριακής, στην περιοχή της Ζωγράφου, σε μία 24χρονη κοπέλα και αφού την ακινητοποίησε, προσπάθησε να τη βιάσει.

1708...
Μουσική διαμαρτυρία στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος διοργανώνει ο ΣΚΑΪ, την Κυριακή, στις 4 το απόγευμα. Θα τραγουδήσουν ο Διονύσης Τσακνής και ο Χρήστος Θηβαίος. Δείτε τη συναυλία μέσω του skai.gr μετά τις 4 το απόγευμα.