Τα φίδια μας χαλαρώνουν!!!

Αν στο άκουσμα της λέξης «μασάζ» ο νους σας πηγαίνει στο ζεστό άγγιγμα των χεριών, τότε μάλλον θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τους συνειρμούς σας.
Γιατί σ’ ένα spa υγείας και ομορφιάς στο Ισραήλ προσφέρεται και μασάζ... φιδιών! Η θεραπεία αυτή προβλέπει την τοποθέτηση έξι φιδιών χωρίς δηλητήριο πάνω στην περιοχή των μυών και των αρθρώσεων του πελάτη που χρειάζονται χαλάρωση.

Αυτή η ιδέα ανήκει στην Αντα Μπάρακ, η οποία προσφέρει στο ινστιτούτο της, που βρίσκεται στο Ταλμέι Ελάζαρ, αυτό το μασάζ έναντι 70 δολαρίων. Η κ. Μπάρακ πιστεύει ότι η σωματική επαφή με τα ερπετά μπορεί να είναι μια χαλαρωτική εμπειρία, όταν βέβαια οι πελάτες ξεπεράσουν την αρχική τους αποστροφή απέναντί τους. Το μέγεθος των φιδιών εξαρτάται από τον τύπο του μασάζ. Για παράδειγμα, τα πιο μεγάλα φαίνεται να μπορούν να κατευνάζουν την πιο βαθιά μυϊκή ένταση, ενώ τα πιο μικρά δημιουργούν μια αίσθηση τρεμουλιάσματος που τονώνει. Η κ. Μπάρακ ξεκίνησε αυτό το μασάζ το 2006 στο τουριστικό θέρετρο «Talmey el Azar», ενώ έγινε παγκόσμια γνωστή γι' αυτή τη «συνεταιριστική» της σχέση με τα ερπετά μέσω του «Tyra Banks Show» που προβλήθηκε τον περασμένο Απρίλιο με θέμα «Συμβουλές ομορφιάς απ' όλο τον κόσμο».