Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ - Η ΑΠΟΥΣΙΑ - ΚΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ


Γραφει Ο DIS-PISTOS
To Βατοπέδιον δυστυχώς για μερικούς εκπροσώπους μιας σεβαστής πολιτικής παράταξης, εξελίσσεται γι'αυτήν σε
Βα λ τοπεδιο . Και εξηγούμαι.
1ον...Οπως ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης, < περνά οριστικά στο Δημόσιο με δικαστική απόφαση - η οποία είχε καταγραφεί σαν γεγονός απο τον ΙΟΥΝΙΟ του 2004!! και εκρατείτο κρυμμένη σε κάποιο συρταρι οπως μας πληροφορεί ο τηλ/κος σταθμός ΑΛΦΑ - η κυριότητα της λίμνης Βιστωνίδας και των γύρω περιοχών, πλην της νησίδας Αντα Μπούρου >.
Δεν είμαι νομικός η αίσθηση μου όμως είναι ότι , πολύ δύσκολα θα μπορέσουν οι υπογράφοντες τις ανταλλαγές, να υποστηρίξουν το σωστό και το δίκαιο των πράξεων τους.

2ον...Η απουσία της πλειοψηφίας της ΝΔ απο την διαδικασία μιας καθόλα νόμιμης κοινοβουλευτικής διαδικασίας, ειναι οπως λέγεται πρωτοφανής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δεν είμαι πολιτικός ούτε νομικός , είμαι ένας απλός πολίτης , την πράξη αυτη της Κυβέρνησης την θεωρώ ΦΟΒΙΚΗ και μειωμένης εμπιστοσύνης προς τους βουλευτές που την στηρίζουν!

3ον...Μήνυση κατά τηλεοπτικού σταθμού κατέθεσε ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Θοδωρής Ρουσόπουλος, όπως ανέφερε σε σχετική του δήλωση. «Παραιτούμενος χθες (την Πέμπτη), ανέφερα ότι, ελεύθερος πια από τις δεσμεύσεις που απέρρεαν από τη θέση του εκπροσώπου της κυβέρνησης, θα υπερασπιστώ με κάθε νόμιμο μέσο τον εαυτό μου» τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Ρουσόπουλος.Και συνεχίζει: «Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη με κατάθεση μήνυσης και αγωγής προσωπικά κατά των δημοσιογράφων Γιώργου Αυτιά, Γιώργου Βλάχου και Γιάννη Ντάσκα, καθώς και του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, για τα ψεύδη και τις αθλιότητες που συνέχισαν να εκτοξεύουν και σήμερα (Παρασκευή) κατά του προσώπου μου».

Και εδω η αποψή μου ειναι οτι λειτούργησε εν ΘΕΡΜΩ κος Ρουσόπουλος

Και τα τρια πιο πάνω ειναι λάθη , είναι σοβαρά λάθη που δημιούργησε το Βατοπέδιο. Εύχομαι δε να σταματήσει κάποια στιγμή η επίδραση του σε Κυβερνώντες , διότι αν συνεχίσει να πιέζει αυτούς ,τότε τα πράγματα θα γίνουν δυστυχώς πιο άσχημα! Και θα φέρει σε δύσκολη θέση πολλούς αγνούς οπαδους της ΝΔ να αναθεωρήσουν απόψεις.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ