Διαμαρτυρία πολιτών – φιλάθλων της Κομοτηνής…

…για τα αίσχη της κρατικής ΕΡΤ στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή»

Επιτέλους ραγιάδες της επαρχίας και της βόρειας Ελλάδας ξεσηκωθείτε!!! Οι γιοι – κουμπάροι – αδερφοί και συγγενείς των παλιών αθλητικών συντακτών και δημοσιογράφων, βαμμένοι Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί μας «έβγαλαν απ’ τα ρούχα μας» στην κυριολεξία, χθες 19-10-2008 στην «Αθλητική Κυριακή», μαζί με τον γελοίο και ανεκδιήγητο κύριο Βαρούχα.
Δε φτάνει που «σφάχθηκε» στην πραγματικότητα ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, μας παρουσίασαν μέχρι και που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός κύριοι της ΕΡΤ. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα!
Πληρώνουμε κι εμείς τα χαράτσια της ΕΡΤ και τα εκατομμύρια ευρώ για να ακούμε και να βλέπουμε με αντικειμενικότητα. Χθες καταλύθηκε κάθε έννοια δικαιοσύνης και ισονομίας απέναντι στις ομάδες!!!
Ανύπαρκτο πέναλτυ – ανύπαρκτο φάουλ κατά του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, έγιναν υπαρκτά. Κάθε φάση του αξιοθρήνητου «πρωταθλητή», την βλέπαμε 10 φορές όπως και την κόκκινη του Ζαπρόπουλου! Όταν ο Πάντος που είχε ήδη κίτρινη κάρτα και ανέτρεψε πιάνοντας από πίσω τον Κωνσταντινίδη στο 0-0 (καραμπινάτη δεύτερη κίτρινη και κόκκινη μετά), δεν μπήκαν στον κόπο να την δείξουν και αντί αυτού μας ‘λέγαν οι οικοδεσπότες της εκπομπής ότι το φάουλ απ’ το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, ήταν πέναλτυ σε μια φάση που ήταν 7 άτομα στο τείχος και κανένας δεν είδε χέρι, αφού όλοι είχαν μαζεμένα και δεν προσπάθησαν ν’ αλλάξουν την πορεία της μπάλας!!!

Διαβάστε τη συνέχεια στο http://piazzadelpopolo.blogspot.com