Η αλητεία και η υποκρισία της πολιτικής…

Έτσι τα …βλέπω…!!!

Γράφει ο: gianniotis.gr

Οι καταδικαστικές αποφάσεις των ποινικών δικαστηρίων κατά πρώην πολιτικών και νυν πολιτευτών, φαίνεται πως δεν είναι ικανές να κλονίσουν την πίστη των ψηφοφόρων, απέναντί σ’ αυτούς.

Ο εκλεκτός του κ. Καραμανλή, και εκπρόσωπος της γαλάζιας πολιτικής αλητείας πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Κεφαλογιάννης, σύρθηκε στα ποινικά δικαστήρια σαν κοινός εγκληματίας, κατηγορούμενος για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία και πρόκλησης τέλεσης του αδικήματος της ψευδορκίας. Δικάστηκε και καταδικάστηκε για εμπλοκή στη γνωστή υπόθεση των Ναρκωτικών της εκλογικής του περιφέρειας Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, παρ’ ότι επί σειρά ετών κατείχε δημόσια αξιώματα και όριζε νομοθετικά τις τύχες των παιδιών μας. Το θράσος του, ξεπερνώντας κάθε όριο, είναι ότι δηλώνει …αθώος.

Η κόκκινη πολιτική αλητεία, κύριοι εκφραστές της οποίας είναι ο Αλαβάνος και το τσιράκι του ο Τσίπρας, με την πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα ανορθόδοξη πολιτική τους στάση, έχουν καταστεί οι καλύτεροι διαφημιστές της ιδιωτικής εκπαίδευσης στη χώρα μας. Ουδέποτε καταδίκασαν τα προστατευόμενα απ’ αυτούς αριστερά φασιστοειδή και τραμπουκικά αποβράσματα, που νομίζουν ότι οι δημόσιοι χώροι και κυρίως τα πανεπιστήμια, είναι τσιφλίκι της μάνας τους και του πατέρα τους. Οι εγκληματικές τους πράξεις επικροτούνται από τους καθοδηγητές τους, και όλοι μαζί νομίζουν ότι αποτελούν μια χουλιγκάνικη και αλήτικη παρέα δήθεν εκσυγχρονιστών.

Οι …αθώοι αλήτες και πράσινοι υποκριτές της υπόθεσης Βατοπαιδίου, δεν έχουν την τόλμη να παραδεχθούν δημοσίως και αντρίκια, ότι η ανταλλαγή των συγκεκριμένων εκτάσεων ξεκίνησε το έτος 1999, τότε που η …επάρατος ήταν αντιπολίτευση. Ήταν τότε που η μονή διεκδίκησε και "απαλλοτρίωσε" δυναμικά για λογαριασμό της και με το …αζημίωτο, παραλίμνιες εκτάσεις 25.000 στρεμμάτων, πράγμα το οποίο και κατάφερε να ιδιοποιηθεί. Οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες των "στελεχών" του ΠΑΣΟΚ είναι τεράστιες, διότι επικύρωσε και νομοθετικά την απόφαση ανταλλάξιμης περιουσίας, με παράλληλη παραίτηση από πλευράς δημοσίου. Η απόφαση αυτή ελήφθη την 05.082002 από τον τότε Υπουργό Οικονομικών, όταν επίσης η …επάρατος ήταν αντιπολίτευση.

Και ήρθε η ώρα της …επάρατης. Ο κοινής αποδοχής Εφραίμ, φρόντισε εντέχνως και έβαλα όλα τα πεινασμένα γαλάζια κοράκια μέσα από τα ράσα του σαν …κλωσόπουλα. Είδαν ότι η περιοχή έχει πολύ μέλι και έπεσαν με τις κουτάλες. Φάγανε – φάγανε – φάγανε, και ξεπούλησαν τα πάντα, ανταλλάσσοντας όλη την δημόσια περιουσία της γύρω περιοχής. Με την πάροδο του χρόνου αυτά τα κλωσόπουλα – και όχι Ρουσσόπουλα – έγιναν παχύδερμα πετεινάρια και σήμερα παίζουν χορτάτα, με την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού.

Κύριοι …αλήτες και υποκριτές!!! Αν είχατε λίγη ντροπή μέσα σας, θα φροντίζατε να αποβάλλετε από πάνω σας αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Αλλά μόνο με πράξεις…

giannioits.gr