Απεργία ΕΣΗΕΑ

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Είναι αχρείοι!!


Στην ΕΣΗΕΑ οι ίδιες συνδικαλιστικές παρατάξεις που με τα τύμπανά τους κρατούσαν τον κυβερνητικό ρυθμό στην ενοποίηση των ταμείων, αρχής γενομένης από το δικό μας, σήμερα ανακρούουν πρύμνα σηκώνοντας τα αγωνιστικά τους πανιά κατά της ενοποίησης αυτής κατεβάζοντας τον κλάδο σε απεργιακές κινητοποιήσεις με άσφαιρα πυρά!!!! Γιατί το αντεργατικού χαρακτήρα ασφαλιστικό είναι πλέον νόμος του κράτους… Με την δική τους βούλα!!!

Ποιοι είναι αυτοί και γιατί το κάνουν; Πρόκειται για τις παρατάξεις: ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και οι ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ τους. (Σε αυτή την συνδικαλιστική κουρελού κύρια πολιτική δύναμη είναι ο Συνασπισμός, οι ΔΟΛ-ιοι των βορείων προαστίων και κάποιες απροσδιορίστου χρώματος και σχήματος ακροαριστερές ψήφοι.)

Στο στυφό ερώτημα «γιατί το κάνουν» με τις απαντήσεις που δόθηκαν ως αυτή την στιγμή από την ιστοσελίδα σας πλέκονται ασταθή σενάρια πολιτικής συνωμοσίας. Πως τάχα η διοίκηση της ΕΣΗΕΑ συνήψε συμφωνία με την παραπαίουσα κυβερνητική παράταξη για την επιβολή μιας προσωρινής ομερτά στα σκάνδαλα..

Ε, λοιπόν η απάντηση είναι απλή. Μπροστά μας υπάρχουν εκλογές και ξέρουν καλά πως ο κλάδος έχει θυμώσει πολύ μαζί τους. Τους περιμένει μαύρο. Πίσσα και πούπουλα. Που άνοιξαν τις πόρτες των ταμείων μας για να εισβάλουν οι κομμώτριες των καναλαρχών μόνο και μόνο για να ευεργετηθούν αυτοί από την μη καταβολή των ασφαλιστικών τους εισφορών!!! Τους έκαναν δηλαδή ένα κοινωνικό δώρο… της τάξης κάποιων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για κάθε χρόνο!!! Κάτι αντίστοιχο σημασιολογικά αλλά μικρότερο οικονομικά με εκείνο που παλεύει να κάνει ο Μπους στα λαμόγια της ΛΗΜΑΝ!!! Και χθες με την απεργία επιχείρησαν να κάνουν ένα ευχέλαιο για να εξιλεωθούν…

Όμως μας τέλειωσαν τα συγχωροχάρτια. Η τελευταία αποστολή του θεού που εκτελωνίσαμε την μοιράσαμε σε όλους εκείνους που παραπλανημένοι τους ψήφισαν..

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

eandrik@otenet.gr