Μύρισαν εκλογές;;;


Μετά την σημερινή συνάντηση Σουφλιά Τατούλη (Που κάποτε τους είχε διαγράψει μαζί ο Καραμανλής) οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Ο Τατούλης ξεκαθάρισε στο Σουφλιά, ότι θα ψηφίζει στη Βουλή κατά συνείδηση τα Νομοσχέδια και δεν υπακούει σε κομματικές πειθαρχίες.

Μετά από αυτή την εξέλιξη τα σενάρια είναι τα εξής.


Γίνεται απόψε μια τεράστια προσπάθεια να πεισθεί ο Δαϊλάκης να παραιτηθεί από την βουλευτική του έδρα και έτσι η Νέα Δημοκρατία να έχει 151 βουλευτές, αφού τον Τατούλη δεν τον υπολογίζουν πια για βουλευτή τους.
Από τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή την στιγμή ο Δαϊλάκης δεν φαίνεται να κάμπτεται. Ακόμη μαθαίνουμε ότι έχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Τατούλη. Το δίλημμα που του βάζουν είναι αν θα είναι ο Νέος Συμπιλίδης της παράταξης.

Αν δεν επιτευχθεί αυτό που αυτή την στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο,τότε δύο είναι οι εναλλακτικές λύσεις που εξετάζει το Μαξίμου.

Ανασχηματισμός άμεσα με απομάκρυνση Ρουσόπουλου για να καταλαγιάσουν τα πράγματα , και να πάει σε εκλογές όπως είχε προγραμματίσει ο Καραμανλής την Ανοιξη. Αυτό του προτείνουν σχεδόν όλοι οι κορυφαίοι.
Και αυτό δεν φαίνεται αυτή την στιγμή να περνάει, διότι ο Καραμανλής δεν θέλει να φανεί ότι διώχνει το Ρουσόπουλο μετά από πιέσεις
Ο Καραμανλής είναι σε αδιέξοδο . Από τη μια ο Ρουσόπουλος είναι η ασπίδα του , από την άλλη κινδυνεύει να τον ρίξουν ανά πάσα στιγμή.

Το πιο πιθανόν σενάριο λοιπόν είναι εκλογές.

Η Μέρα που ξημερώνει σήμερα θα είναι γεμάτη εξελίξεις

Η κινητοποίηση που υπάρχει δείχνει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι στο τραπέζι.

Χθες στο καφενείο είχαμε αρχίσει να κάνουμε την αφαίρεση( Διαβάστε εδώ) . Μετά την συνάντηση Τατούλη Σουφλιά φτάσαμε στο 150. Από χθες πρώτοι μιλούσαμε για εκλογές.
ίδωμεν