ΚΟΥΛΑΡΕ ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Σε διάλειμμα της συνεδρίασης της Κ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας δημοσιογράφοι πλησιάζουν τον Μάκη Γιακουμάτο για δήλωση, και ακούμε κουφαμένοι να δηλώνει: ΅Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, Η Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν πεθαίνει και ξανά προς τη δόξα θα τραβήξει και θα ανέβει!!!¨.

Διαστροφικη μανία αυτής της παράταξης να ταυτίζει μόνο τον εαυτό της με την Ελλάδα. Εκείνοι είναι οι Έλληνες – οι εθνικόφρονες- και οι υπόλοιποι είμαστε οι Νεφελίμ, κατά την κρίση του.

Κύριε Μάκη μας συνέλθετε
. Είμαστε εν σωτηρίω έτει 2008 προς 2009 η Ελλάδα και ο Ελληνισμός εδώ και χιλιάδες χρόνια υπάρχουν γιατί συμβολίζουν τη λαμπρή πλευρά του ανθρώπινου γένους και του πνεύματος του, και δεν μπορεί κανείς να συνδέει αυτό που συμβολίζει η Ελλάδα με όποιο κόμμα και όποια τυχαρπαστική πολιτική ομάδα. Είναι βάρβαρο και βέβηλο. Ύβρις.

Η Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν πεθαίνει. Συμφωνούμε μαζί σας. Είναι πεθαμένη εδώ και καιρό, πόσες φορές μπορεί να πεθάνει:!!!. Απλά αυτή τη στιγμή ζει τη σήψη της και τρώει τα σωθικά της μαζί με τα σωθικά μας. Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο βαθιά η σήψη της Ελληνικής κοινωνίας όσο σήμερα εξαιτίας αυτού του κόμματος. Του κόμματος που στρέφεται εναντίον όλων των Ελλήνων περιλαμβανομένων και των ψηφοφόρων του που δεν ξέρουν που να κρυφτούνε με τα κατορθώματα του. Μας απειλείτε και από πάνω ότι θα ξανακυλήσει προς τη δόξα;. Δεν σέβεστε αυτόν τον ταλαίπωρο λαό και τους φουκαράδες ψηφοφόρους σας;… Τολμείστε να πάτε σε κανένα καφενείο και να μιλήσετε με τον κόσμο… Λίγη αυτοκριτική δε θα έβλαπτε το κόμμα σας…

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ