Ποιός φταίει για το κατάντημα;;;

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΣΕ ΟΜΗΡΕΙΑ

Ειλικρινά απορώ πόσο κοντόφθαλμα κοιτάμε την κάθε κυβέρνηση και κάνουμε κριτική έχοντας το αλάθητο του Πάπα !

Εμείς ο απλός λαός με την συναίνεση της κάθε κυβέρνησης δεν δημιουργήσαμε, τους Σύλλογους Δικαστών, Δικηγόρων, Ιατρών, Δημοσιογράφων, Τραπεζικών, Εφοριακών, Λογιστών, Ταξιτζιδων, ΑΕΡΙΤΖΗΔΩΝ, ΚΟΠΡΙΖΩΝ και τόσων άλλων ( κάθε υπουργείο και σύλλογος ) και μέσα οι κλαδικές ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ !

Όσο για τα τζιμάνια των ολιγαρχικών ΜΜΕ αυτοί έχουν τον κάθε ρουφιάνο για να μπορούν να χρωστάνε σε Τράπεζες κάτι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρό και να τσιμπάνε όλες τις επιδοτήσεις ( φυσικά με το αζημίωτο ) και να μην τους κουνιέται κανένας φλουφλης.

Ο κάθε ένας από εμάς, χρησιμοποιεί ότι θεμιτό και αθέμιτο μπορεί για να βολέψει το παιδάκι του, να πάρει κάποια επιδότηση, τέλος πάντων για το συμφέρον του, το κάτι τις του βρε αδερφέ και θα βρει τον κάθε γνωστό η άγνωστο που θα του τελείωση την δουλειά.

Αυτό είναι το σαράκι που τρώει τις σάρκες μας εμείς οι ίδιοι !

Και η κάθε κυβέρνηση που έχει τέτοιους πολίτες, δεν θα φάει μέχρι και τα σώβρακα μας, αφού το ΣΥΣΤΗΜΑ δουλεύει μια χαρά γι'αυτους , πότε ο ένας πότε ο άλλος δεν έχει μείνει τίποτα και εσύ μονολογείς τι ΦΤΑΕΙ τι ΦΤΑΕΙ.

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ !

Φιλικά ένας από εμάς.

panos