Μην ανησυχείτε και αυτή η υπόθεση θα πάει αρχείο

Γράφει ο Ιάσων


Αγαπητοί φίλοι

Μόλις άκουσα ότι ο κ. Σανιδάς ανέλαβε να εξιχνιάσει την υπόθεση του σκανδάλου με την μονή Βατοπεδίου του Αγίου Όρους αμέσως ησύχασα . Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα ότι ευτυχώς που την ανέλαβε ο αδέκαστος κ. Σανιδάς και η υπόθεση θα μπει και αυτή στο αρχείο όπως τόσες άλλες επιτυχείς υποθέσεις που είχε στο ενεργητικό του ο ανωτέρω κύριος δικαστής και μπήκαν όλες στο αρχείο και ο ελληνικός λαός δεν πληρώνει τζάμπα ένα σωρό λεφτά για βλακείες .

Πώς να το ονομάσω μεν άλλωστε ,δεν ξέρω .Τι είναι μερικές χιλιάδες στρέμματα ; που θα μπορούσαν άλλωστε να δοθούν ; Οι ακτήμονες , δεν ξέρω αν υπάρχουν ; τι να τα κάνουν ; Ενώ οι καλόγεροι με τις τόσες ανάγκες , ξέρετε τι σημαίνει να νηστεύεις κάθε Τετάρτη και Παρασκευή ,σαράντα μέρες πριν το Πάσχα και άλλες τόσες τα Χριστούγεννα , αμ το καλοκαίρι πριν της Παναγίας που ιδρώνεις κιόλας από την ζέστη του καλοκαιριού και χάνεις τόσο λίπος ,δεν πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να αναπληρώσουν τις χαμένες τους οκάδες ,κιλά ήθελα να πω ,δεν πρέπει να έχουν μερικά στρεμματάκια γης να καλλιεργούν για να μπορέσουν να ζήσουν ή να χτίσουν κανένα ξενοδοχειάκι για να βγάζουν τα προς το ζήν ;

Για σκεφτείτε το ,δεν είναι άδικος όλος αυτός ο ντόρος που γίνεται για το τίποτα ; Εγώ υποπτεύομαι ότι όλα αυτά γίνονται για να έχουν δουλειά τίποτε ξεπεσμένοι δημοσιογράφοι μιας και δεν υπάρχουν θέματα σοβαρά να γράψουν . Τι να γράψουν άλλωστε , η οικονομία είναι στα ύψη, ανεργία δεν υπάρχει αφού φέρνουμε εργάτες από το εξωτερικό να συμπληρώσουν τα κενά , στο θέμα της υγείας δεν υπάρχει πρόβλημα αφού έχουμε την δυνατότητα όλοι οι έλληνες να πηγαίνουμε στο εξωτερικό όπως π.χ εκείνος ο πτωχός υπουργός του ΠΕΧΩΔΕ , Σουφλιά νομίζω τον λένε . Αμ για την παιδεία , τι να πεις για την παιδεία , όλοι οι υπουργοί τα τελευταία χρόνια από την μεταπολίτευση και μετά οι άνθρωποι ίδρωναν μέρα νύκτα για να βγάζουν νομοσχέδια , τα λέγανε να δεις πως τα λέγανε , α ! το βρήκα μεταρρυθμίσεις , σε κανένα άλλο κράτος δεν έχουν κάνει τόσες , γιαυτό πάνε κατά διαόλου , ενώ εμείς ε!!!!!!! ποιος μας πιάνει .Δεν θέλω να αναφερθώ σε ένα σωρό άλλα που είμαστε στην πρώτη θέση απ' όλους τους ετέρους μας όταν κάνουμε μεταβολή .

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Ιάσων