Στον ρυθμό των 2.2 …ρίχτερ κουνιέται η Ν.Δ

Έτσι τα …βλέπω…!!!

Γράφειο ο:
gianniotis.gr

Ο άλλοτε πανίσχυρος άνδρας και πρώην γενικός Γραμματέας της Ν.Δ. υπουργός Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, έπιασε αμέσως δουλειά, μετά τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που φέρνουν μπροστά το ΠΑΣΟΚ κατά 2.2 ποσοστιαίες μονάδες.

Ο ίδιος φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει πολύ καλά, ότι το μικρό αυτό έστω προβάδισμα των 2,2 μονάδων, που δημιουργήθηκε μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια, άναψε φωτιές και προκάλεσε …ρωγμώδες κάταγμα στη ραχοκοκαλιά του κυβερνώντος κόμματος.

Τη χαριστική βολή γι’ αυτό το αρνητικό κλίμα των δημοσκοπήσεων, έδωσε ο κατ’ εξοχήν κομματικός …αδελφικός και κολλητός του επί ΟΝΝΕΔ , κύριος Βουλγαράκης.

Ποιος να το περίμενε!

Ο Αναστάσης Παπαληγούρας λίγες ώρες μετά την υπουργοποίησή σου, αρνήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων.

Άλλωστε γιατί να το κάνει; Ο θώκος είναι πολύ φρέσκος, κι’ όσο αντέξει.

Λένε ότι τα κάστανα από τη φωτιά καλείται πλέον να βγάλει ο πρωθυπουργός, με περιοδείες ανά την χώρα, αλλά παράλληλα και συναντήσεις με "παροπλισμένα" στελέχη του.

Δεν καλείται μόνο να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, αλλά και να κρατήσει στα χέρια του τις καυτές πατάτες που του σερβίρισαν τα "πρωτοκλασάτα" του.

Αλίμονο σε εκείνους που θα παραλάβουν. Όχι μόνο θα τις κρατήσουν, αλλά και θα τις φάνε.

Τα …μετοχικά κεφάλαια των Τατούλη, Πολύδωρα, Λαμπρόπουλου κ.λ.π. ανταρτών βουλευτών, έχουν πάρει την ανηφόρα, ιδίως και μετά τις ενδείξεις (σχεδόν πολιτικές …ερωτοτροπίες), μεταξύ Σημίτη – Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός πρόκειται να κάνει ανασχηματισμό. Δεν θα τον έλεγα ανασχηματισμό, αλλά διορθωτικές κινήσεις.

Άλλους θα σώσει και άλλους θα κάψει.

Μπακογιάννη και Αλογοσκούφη θα τους σώσει μετακινώντας τους. Είναι τα αγαπημένα του πολιτικά …παιδιά, και δεν θα τα αφήσει να εκτεθούν περισσότερο, ιδίως την πρώτη που είχε λυσσάξει στην κυριολεξία να αναλάβει το εξωτερικό χαρτοφυλάκιο.

Κύριε Πρωθυπουργέ, αν θέλετε να την εκδικηθείτε, αφήστε την στο πόστο της. Άλλωστε το χατίρι του πατέρα της το κάνατε και με το παραπάνω. Δεν θα πρέπει να έχει κανένα παράπονο.

Αν τους αφήσει όμως να χρεωθούν τις αποτυχίες της εξωτερικής και οικονομικής πολιτικής, σίγουρα θα τους καταστρέψει πολιτικά, κάτι που δεν είναι στις προθέσεις του.

Λυπάμαι μόνο τους αντικαταστάτες τους. Αυτοί είναι καμένοι από …χέρι!!!

gianniotis.gr