παΤΕΡΑΣ ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του στο Βόλο

Δεν μπορεί να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους! Πατέρας βίαζε κατά φύση και παρά φύσιν την ανήλικη κόρη του επί δύο χρόνια, μέχρι που η σύζυγός του και μητέρα της μικρής αντιλήφθηκε την κτηνώδη πράξη του και τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Το μαρτύριο για το δωδεκάχρονο σήμερα κορίτσι από το Βόλο ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, όταν δηλαδή βρισκόταν στην τρυφερή ηλικία των δέκα ετών! Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, ο 38χρονος ναυτικός εκμεταλλευόταν τις ώρες που έλειπε η γυναίκα του και ικανοποιούσε τις διεστραμμένες ορέξεις του πάνω στο άτυχο κοριτσάκι του.

Η αποτρόπαια πράξη του είδε το φως της δημοσιότητας όταν η μητέρα κατήγγειλε στις αρχές το οικογενειακό δράμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δωδεκάχρονη, που φέτος τελείωσε το δημοτικό σχολείο, πριν από διάστημα δύο-τριών μηνών ανέφερε στη μητέρα της τι συνέβαινε όταν εκείνη απουσίαζε από το σπίτι για διάφορες δουλειές. Οπως είπε, δεν είχε καταγγείλει το γεγονός από την πρώτη φορά καθώς φοβόταν τη συμπεριφορά του πατέρα της. Αρχικά, η γυναίκα σοκαρίστηκε, ωστόσο στη συνέχεια προσπάθησε να διαπιστώσει αν τα όσα φριχτά τής ανέφερε η κόρη της ήταν αληθινά.

Τελικά, προχθές το πρωί, η μητέρα μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και κατήγγειλε το γεγονός καθώς διαπίστωσε για μία ακόμη φορά περίεργη αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης της. Ο ναυτικός, που αυτό τον καιρό δεν εργαζόταν, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Βόλου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση ανηλίκου και αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή. Πάντως, ο ίδιος αρνήθηκε ότι έχει προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της κόρης του και τόνισε ότι της έδειχνε πατρική τρυφερότητα και τίποτα παραπάνω λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν «τρυφερός μαζί της».

Παρ’ όλα αυτά, από την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η μικρή διαπιστώθηκε βιασμός κατά φύση και παρά φύσιν και τώρα το κορίτσι παρακολουθείται από ψυχίατρο.