Μ3 (μεθυλτριενολόνη) . Η ουσία που έσκασε στα θεμέλια του Ελληνικού αθλητισμού

ΔΟΕ: Η ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΝΤΟΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Μίνωας Κυριακού:«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για έναν καταξιωμένο Ολυμπιονίκη, όπως η Φανή Χαλκιά, να πιάνεται ντοπαρισμένη, όχι για τον εαυτό της, αλλά για την Ελλάδα, την οποία εκπροσωπεί και την οποία ντρόπιασε.Θα ήταν καλύτερα να είχε μείνει στην Ελλάδα. Δεν έχει το δικαίωμα να βουτά στο βούρκο το όνομα της χώρας. Είναι δικαίωμά σου να αυτοκτονήσεις, αλλά όχι να δολοφονήσεις τη χώρα σου».

Δημήτρης Μούγιος(Ασημένιος στη κωπηλασία): «Ντρεπόμουν να πάρω μετάλλιο για να μη με βάλουν στο ίδιο σακί»

Ο ΣΕΓΑΣ από την πλευρά του ανακάλυψε... την Αμερική και είπε ότι θα κόψει από εδώ και πέρα δια βίου τη συνεργασία με κάθε προπονητή, ο αθλητής του οποίου θα βρίσκεται ντοπέ (για τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο είναι ήδη το δεύτερο κρούσμα μετά τον Ρέγα).

Το 2004, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Φανή Χαλκιά χρειάστηκε μόλις 52 δευτερόλεπτα και 82 εκατοστά για να υπερπηδήσει τα εμπόδια στα 400 μ. και να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο κάνοντας όλη την οικουμένη να παραμιλά, αλλά ταυτόχρονα να απορεί και να αμφιβάλλει.
Στο Πεκίνο χρειάστηκε μια ανακοίνωση της ΔΟΕ για να γκρεμισθεί ο μύθος και να λυθούν όλες οι απορίες του 2004