SIEMENS ή STAR ASS NEWS ?

Η "υπερπληροφόρηση" για ένα θέμα, είναι η καλύτερη μέθοδος, για να αποσιωπηθεί η αλήθεια. Αυτό διδάσκουν σε όλα τα sic Αμερικανικά πανεπιστήμια. Σε όλες τις μεγάλες υποθέσεις εφαρμόζεται αυτή η συνταγή, με μεγάλη επιτυχία. Έχει κουραστεί ο Ελληνικός λαός να βομβαρδίζεται καθημερινά, με μεγάλες δόσεις αποκαλύψεων για σκάνδαλα. Και η τελευταία γιαγιά, σε ένα ορεινό χωριό, έχει γίνει ακούσιος δέκτης της "υπερπληροφόρησης", για διάφορα αδικήματα, που συντελέστηκαν εις βάρος της και εν αγνοία της.

Όμως, τι θέλει ο πολίτης από την τρίτη εξουσία; Να παίζει το ρόλο του Σέρλοκ Χόλμς, "αποκαλύπτοντας" ή "διαρρέοντας" στοιχεία; Τι θέλει το θύμα μιας αρπαγής τσάντας; Να μάθει το βιογραφικό του ληστή ή τις κουμπαριές του ή τις κοινωνικές συναναστροφές του;

Ε, όχι ! Την τιμωρία του θέλει. Και συγκεκριμένα τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Και για να το πούμε πιό απλά: Θέλει να δει τους δράστες με τα "βραχιολάκια" στα χέρια, να οδεύουν στην "ψειρού". Απλά πράγματα.

Μη μας δείχνετε κύριοι της T.V. άλλες εικόνες "αποκαλυπτικών εγγράφων". Σταματήστε και ξανα-ασχοληθείτε με το θέμα, όταν θα έχετε εικόνες Πρωθυπουργών, Υπουργών, Επιχειρηματιών, γενικά "επώνυμων", με χειροπέδες στα χέρια, να οδεύουν στον Κορυδαλλό.


Όχι άλλο κάρβουνο. Θα το γυρίσω στο STAR και στο δελτίο ειδήσεων "του κώλου"! Αυτό θέλετε;

Από ta xalia σε λέμε