Η Ολυμπιακή στη Κεφαλονιά απαγόρευσε την επιβίβαση κωφάλαλου!

Σαν πολλά έχουν μαζευτεί με τη Ολυμπιακή στη Κεφαλονιά.
olybiaki.jpg

Μα τι γίνεται τέλοσπάντων στην Ολυμπιακή στη Κεφαλονιά; Πότε καταγγελίες προσωπικού, πότε διαμαρτυρίες επιβατών και τώρα ετούτο το απαράδεκτο συμβάν!

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ΠΕΝΑ όπου το άτομο της κατάγγειλε το γεγονός, το περιστατικό έχει ως εξής:

Το Σάββατο 12/7 πολίτης με προβλήματα ομιλίας και ακοής πήγε να επιβιβαστεί για την πτήση του προς Αθήνα. Πρόκειται για συμπολίτη μας που ποτέ δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν στην μικρή μας κοινωνία, ούτε βέβαια και τις ολυμπιακές αερογραμμές.

Ο επιβάτης αφίχθη στο αεροδρόμιο στις 6.30 μμ πιστεύοντας ότι η πτήση του ήταν για τις 8 μμ , μόνο που η πτήση ήταν για τις 11 το βράδυ. Εξέφρασε την αγανάκτησή του με φωνές οι οποίες στην περίπτωση ατόμου με προβλήματα ομιλίας είναι άναρθροι ήχοι που ίσως ακούγονται περίεργα στα δικά μας αυτιά.

Η διευθύντρια της Ολυμπιακής κ. Μαρία Μαρκάτου και ο πιλότος τους σκάφους αποφάσισαν να μην του επιτρέψουν την επιβίβαση!

Η επόμενη πτήση ήταν για την Κυριακή 13/7. Αλλά ούτε και σε αυτή τη πτήση του επιτράπηκε η επιβίβαση. Οπότε καταλαβαίνετε τι θα έγινε στο αεροδρόμιο με αυτόν τον άνθρωπο.

Ίσως η Ολυμπιακή τον έβαλε σε κάποια λίστα «επικίνδυνων» επιβατών και του έκλεισε έτσι την δυνατότητα των αεροπορικών διαδρομών.

Ο αερολιμενάρχης κ. Γιώργος Πιρπίλης δήλωσε ότι «προτίθεται να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε οι υπεύθυνοι να υποστούν τις νόμιμες συνέπειες και να μην υπάρξει ποτέ παρόμοιο περιστατικό. Το γεγονός αυτό μας προσβάλλει όλους

Αυτή η απαράδεκτη ενέργεια σε βάρος συνανθρώπου μας που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ολυμπιακή της Κεφαλονιάς και κάποιοι πρέπει να δώσουν λόγο γιαενέργειές ή και τυχόν αυθαιρεσίες . Τα άτομα με ειδικές ανάγκες πρέπει να αντιμετωπίζονται από όλους εμάς που υποτίθεται ότι είμαστε καλά, με ιδιαίτερη ευαισθησία για τις ανάγκες τους αλλά και με μεγαλύτερη κατανόηση για τις αντιδράσεις τους σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Πάντως κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της ... Δανιμαρκίας και θα το ψάξουμε το θέμα.
Πηγή kefalonia press