Οταν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς

Βρετανικό υπουργείο εξωτερικών:
Ως περιοχή με ιδιαίτερα αυξημένα ποσοστά στους βιασμούς, εμφανίζουν τα Μάλια οι Βρετανοί! Χαρακτηρίζοντάς τα ως περιοχή που διαθέτει… σεξοτουρισμό το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών καλεί την κάθε Βρετανίδα να είναι προσεκτική για να μην πέσει θύμα βιασμού, αγνοώντας προφανώς τις ασχήμιες που πολλοί Βρετανοί διαπράττουν από τη στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους στο νησί, μπαίνοντας σε μια διαδικασία «ξεσαλώματος».


Έτσι μπαίνοντας στο αεροπλάνο για να έρθει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Μάλια σε κάθε νεαρή Βρετανίδα δίνεται μία κάρτα που την προειδοποιεί τι πρέπει να προσέξει για να μην πέσει θύμα βιασμού. Η κάρτα αυτή κυκλοφορεί στα Μάλια, αφού το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών έχει φροντίσει, ώστε να μοιράζεται στις νεαρές κοπέλες και στη διάρκεια των διακοπών τους. Αιτία το γεγονός πως το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών έχει χαρακτηρίσει τα Μάλια ως μία από τις περιοχές σεξοτουρισμού αλλά και πως πρόκειται για μία περιοχή που οι νεαρές κοπέλες κινδυνεύουν να πέσουν θύματα βιασμού. Η νέα αυτή οδηγία έχει όπως είναι λογικό προκαλέσει μία αναταραχή στην περιοχή των Μαλίων μεταξύ των επιχειρηματικών, αλλά έχει προκαλέσει και την οργή του δήμου Μαλίων, που βλέπει άλλη μία προσπάθεια δυσφήμισης της περιοχής. Στην κάρτα που μοιράζεται στις νεαρές κοπέλες υπάρχουν οδηγίες για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται αλλά και το τι πρέπει να αποφεύγουν για να μην πέσουν θύματα βιασμού. Οι καταγγελίες που γίνονται κάθε χρόνο για βιασμούς και είναι κοινό μυστικό στα Μάλια, αποσκοπούν πολλές φορές στα χρήματα των εγγυήσεων. Δηλαδή πολλές από τις καταγγελίες που κάνουν οι νεαρές κοπέλες από τη Βρετανία γίνονται προκειμένου να διεκδικήσουν χρήματα από ασφαλιστικές εταιρίες στη χώρα τους.
Καθημερινά νεαροί που έχουν κάνει τις διακοπές τους, διοχετεύουν στο Ίντερνετ είτε φωτογραφίες είτε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές ή με διάφορα παιχνίδια σεξουαλικού περιεχομένου που γίνονται είτε σε καταστήματα είτε από τους ίδιους στα δωμάτια των ξενοδοχείων. Έτσι τα Μάλια έχουν αποκτήσει τη φήμη πως όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται.
Είναι χαρακτηριστικό πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild», που χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη περιοχή απαγορευμένη για τους Γερμανούς τουρίστες, λόγω των πολλαπλών προβλημάτων που δημιουργούν οι νεαροί από τη Μεγάλη Βρετανία.
Αυτοί είναι κύριοι οι φίλοι και εταίροι μας, δεν φτάνει ο δικός τους πάσης φύσεως βιασμός στην χώρα που τους φιλοξενεί ζητάνε και τα ρέστα!!!
busy bee