Κραυγή διαμαρτυρίας από την Κεφαλονιά

Καταστροφικά για τα νησιά μας τα Δελτία Ειδήσεων των ιδιωτικών καναλιών.
Από το kefaloniaphotonews.gr

Όλα όσα ακούστηκαν χθες στις ειδήσεις των ιδιωτικών καναλιών ασφαλώς πρόκειται για εφιαλτικά σενάρια για την Κεφαλονιά.
Καταρχήν προσβάλουν τη νοημοσύνη μας αλλά και την ασφάλειά μας, προσβάλλουν δυο νησιά, την ιστορία τους και τον Πολιτισμό τους.
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ.. Παπαδόπουλος από τον ANTENA αλλά και άλλοι επιστήμονες σεισμολόγοι, από άλλα κανάλια, μας θύμιζαν και πάλι μας θύμιζαν κάθε λίγο και λιγάκι ότι επίκειται σεισμός στην Κεφαλονιά, για την ακρίβεια μεταξύ Ζακύνθου και Κεφαλονιάς, 7 και κάτι Ρίχτερ. Μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου αναφέρει ότι στις 30 Ιουλίου τριάντα μέρες πριν ή μετά θα σημειωθεί σεισμός πολλών Ρίχτερ.
Αν αυτό δεν είναι καταστροφικό για την καθημερινότητα και των δυο νησιών Κεφαλονιάς και Ιθάκης, τότε πρόκειται για αναλγησία και ασέβεια στην οικονομία του νησιού και στους τόσους επαγγελματίες που περιμένουν 5 μήνες το χρόνο για να βγάλουν τα σπασμένα των υπόλοιπων μηνών.
Η αντίδραση της Νομαρχίας αλλά και των Δήμων θα πρέπει να είναι άμεση. Αλίμονο αν από τα παράθυρα των καναλιών καθορίζεται η πολιτική της πρόβλεψης των σεισμών, μάλλον πρόκειται για το κυνήγι της τηλεθέασης. Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο τι έχει να πει;
Φ.Τ.