Σκοπιανές εκλογές με φόντο την Ελληνική …ανικανότητα…!!!

Έτσι τα …βλέπω…!!!

Γράφει ο: gianniotis.gr

Ο νυν πρωθυπουργός των Σκοπίων, και σίγουρος για την επανεκλογή του στις εκλογές τις 1ης Ιουνίου 2008 Νικ. Γκρούεφσκι, καθ’ όλη την προεκλογική του περίοδο έχει επιδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου εθνικό παραλήρημα, με την σιγουριά και την βεβαιότητα ότι η νίκη του αυτή, θα φέρει την σφραγίδα του ονόματος του κρατιδίου "Μακεδονία", όπως το αποκαλεί.

Ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται ως αλάνθαστος και μεγάλος "ηγέτης", αφού για τα εσωτερικά του προβλήματα ρίχνει τις ευθύνες στην αντιπολίτευσή του, και για τα εξωτερικά θεωρεί υπεύθυνη την Ελλάδα, αφού δεν διστάζει να χαρακτηρίσει το προβαλλόμενο βέτο μας, ως "φιάσκο", αφού έτσι κι’ αλλιώς επιμένει ότι αυτό το κρατίδιό του, και στο ΝΑΤΟ θα μπει, και μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα γίνει με το όνομα βέβαια "Μακεδονία" και κανένα άλλο.

Οι εμπρηστικές του δηλώσεις συνεχίζονται κάνοντας αναφορά ότι, το όνομα Μακεδονία θα είναι το μοναδικό που θα επικρατήσει τελικά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, είναι σαν να εγκαταλείπει την "…ταυτότητά του, τον πολιτισμό του και την παιδεία του…", λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει "υποκατάστατο της ταυτότητας".

…κ. Γκρούεφσκι, με αφορμή τις δηλώσεις σας αυτές, αλλά και την δήθεν σθεναρή στάση σας, που φαντάζει σαν αδιαλλαξία, αν δεν είστε παρανοϊκός, σίγουρα είστε μεγάλος … ηγέτης

Κυρία Μπακογιάννη, η διαφαινόμενη νίκη του Νικ. Γκρούεφσκι στις επερχόμενες εκλογές, όπως αντιλαμβάνεσθε, θα πραγματοποιηθεί, με στραμένο το βλέμμα του στη σιγουριά της Ελληνικής ανικανότητας που εκπροσωπείτε, καθώς και στην αδυναμία σας να αντιμετωπίσετε αυτό το "σταλινικό ανθρωπάκι", με όποιες …εξωτερικές "πλάτες" και βοήθειες διαθέτει, κυρίως των υπερατλαντικών συμμάχων μας, που όποτε έτυχε να συνομιλήσετε μαζί τους, τα χαμόγελό σας έφτανε μέχρι τα…αυτιά.

Τα λεγόμενα του Σκοπιανού "ηγέτη", αποφύγατε να τα σχολιάσετε και να τα καταδικάσετε με τρόπο που αρμόζει σε Υπουργό Εξωτερικών θιγόμενης Ευρωπαϊκής χώρας, και περιοριστήκατε να πείτε μόνο ότι, αυτά λέγονται για "εσωτερική …κατανάλωση".

Το κακό με σας είναι ότι κάνετε πως δεν αντιλαμβάνεσθε, ότι τα "περί εσωτερικής κατανάλωσης" όπως λέτε, έχουν παγκόσμιο αντίκτυπο, προς όφελος βέβαια του γειτονικού …νηστικού κρατιδίου.

Δεν τολμήσατε να τοποθετηθείτε ούτε όταν γελοιοποιηθήκαμε με την τοποθέτησή τους, ότι στην "Μακεδονία" τους, ανήκει και η…Θεσσαλονίκη, και ορθώς σας υποκατέστησε ο Μητροπολίτης Άνθιμος, με το μολών λαβέ που εκστόμισε.

Κυρία Μπακογιάννη, μήπως δεν είστε στο κατάλληλο κυβερνητικό πόστο;

Δεν τολμώ να σας συγκρίνω με την "Αμερικάνα" συνάδελφό σας, που διοικεί τον πλανήτη, ενώ εσείς φαίνεται πως δεν μπορείτε να βάλετε στη θέση του, ούτε ένα πρώην …Γιουγκοσλαβικό υποκείμενο.

Πριν η ιστορία, σας χαρακτηρίσει αποτυχημένη και ανεπαρκή, μήπως πρέπει να …απογαλακτισθείτε από την πολιτική σας πατρότητα;

gianniotis.gr