Επιτέλους, … καλή αρχή κ. Παπανδρέου

Σχετικά με την στάση που κράτησε, για την απεργία των φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως, και βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων.

Γράφει ο: gianniotis gr

Κύριε Παπανδρέου, με αφορμή την σημερινή στάση που κρατήσατε, και τις δηλώσεις που κάνατε για το επίμαχο θέμα, ότι δηλαδή πρέπει οι απεργοί να αναστείλουν ή και να σταματήσουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις, για λόγους εθνικού και δημοσίου συμφέροντος όπως αναφέρατε, αλλά και για να μη πλήττονται οι άλλες κοινωνικές τάξεις και ομάδες εξ αιτίας της απεργίας, προσωπικά οφείλω να παραδεχθώ ότι με εντυπωσιάσατε με την υπεύθυνη αυτή πολιτική στάση που κρατήσατε.

Δεν μπορώ όμως να πω το ίδιο, και για την στάση που κρατήσατε, για το σύνολο σχεδόν των κυβερνητικών αποφάσεων και επιλογών μέχρι σήμερα, με τελευταία την συζήτηση περί της συνταγματικής αναθεώρησης, όπου λάμψατε δια της… απουσίας σας.

Κύριε Παπανδρέου, γνωρίζετε πολύ καλά ότι, η υπεύθυνη αντιπολίτευση προάγει την δημοκρατία και βοηθάει κατά πολύ στο κυβερνητικό έργο, ελέγχοντας παράλληλα και την άσκηση εξουσίας, διαφωνώντας εκεί που οι αντιλήψεις σας διαφέρουν, και συμφωνώντας όταν οι πολιτικές σας σκοπιμότητες δεν το επιβάλλουν.

Προσπαθήστε, αυτή την σημερινή υπεύθυνη πολιτική στάση που κρατήσατε σήμερα, να την διατηρήσετε και στο μέλλον, και μόνος σας θα διαπιστώσετε ότι από…Γιωργάκης, θα γίνεται Κος Παπανδρέου.

Μετά τιμής.

Gianniotis.gr