Πασχαλιάδος η ...συνέχεια .Κι’ εκεί που πιστέψαμε ότι το θέμα είχε…κλείσει,


Ρε μήπως οι "Πασχάληδες" έβαλαν σκοπό να επισκιάσουν και την… Eurovision;

Σε ρόλο…"Κούγια" ο επιστήθιος φίλου του Πασχάλη, Κώστας Παπακωνσταντίνου.

Έτσι…τα βλέπω…
Γράφει ο: gianniotis.gr

Πίστευα ότι το ζάπινγκ στην τηλεόραση, μας δίνει την δυνατότητα πολύπλευρης ενημέρωσης. Τι το ήθελα. Έπεσα ξαφνικά επάνω σε παραλήρημα ενός "επιστήθιου" φίλου του Πασχάλη Αρβανιτίδη, που ακούει στο όνομα Κώστας Παπακωνσταντίνου.

Ο χαρακτηρισμός ως "επιστήθιος", ανήκει στον ίδιο τον κ. Παπακωνσταντίνου.

Ευτυχώς πρόλαβα να ακούσω λίγα από τα όσα έλεγε, γιατί η εκπομπή έφθανε στο τέλος της. Πιστεύω ότι αν την έβλεπα από την αρχή, πάλι θα αναρωτιόμουνα:

"Ρε μήπως δεν είμαι εγώ καλά;"…

Μεταξύ άλλων είπε:

"…Εγώ ως επιστήθιος φίλος του Πασχάλη, αποκλείω να είχε μακροχρόνια σχέση με αυτή τη γυναίκα, διότι θα ήμουνα ο μόνος στον οποίο θα το είχε εκμυστηρευτεί. Πολύ αργότερα μου αποκάλυψε ότι είχε μια τυχαία αλλά μοιραία επαφή με αυτή τη γυναίκα, χωρίς προφυλάξεις. Μάλιστα για να τον πείσει να έρθουν σε σεξουαλική επαφή, του είπε ότι είχε μπει στην διαδικασία "αντισύλληψης". Ο ίδιος την πίστεψε γι’ αυτό παρασύρθηκε και έγινε αυτό που έγινε. Τελικά δεν ξέρω αν φταίει ο ίδιος ο Πασχάλης, ή η μητέρα του παιδιού γι’ αυτό το συμβάν. Μέχρι σήμερα δεν έχω καταλήξει στο συμπέρασμα για το ποιος φταίει λιγότερο ή περισσότερο. Εκείνο που ξέρω είναι ότι η Ζήνα πληγώθηκε και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ απ’ όλη αυτή την ιστορία. Όσο για την Αλίκη, δεν αισθάνθηκε ποτέ ότι απατήθηκε από τον Πασχάλη, διότι θεώρησε ότι αυτή η εφήμερη σχέση ήταν ένα στιγμιαίο λάθος του. Το ότι τον συγχώρεσε, αποδεικνύει την μεγαλοψυχία της, και θεωρεί το γεγονός ως μη γενόμενο…"

Κύριε Παπακωνσταντίνου, με αφορμή τις δηλώσεις σας αυτές, μου δώσατε το ερέθισμα να τοποθετηθώ "αυτόκλητα", με κάποιες παρατηρήσεις μου, χωρίς ωστόσο να μου πέφτει και λόγος.

Αν πιστεύετε αυτά που λέτε, αποκλείεται να είσθε… "επιστήθιος". Αν ωστόσο επιμένετε σ’ αυτόν τον χαρακτηρισμό, ευθέως σας λέω ότι γνωρίζετε τα πάντα, και μάλιστα με γαργαλιστικές λεπτομέρειες. Όχι μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και για όλες τις άλλες – αν…υπάρχουν – που παραμένουν αφανείς. Όταν ο Πασχάλης σε συνεντεύξεις του χαρακτηρίζει την γυναίκα, ότι είναι σαν την… "πολυκατοικία που την ανεβαίνεις σκαλί - σκαλί", δεν πιστεύω ότι εννοούσε την συγκεκριμένη. Μάλλον θα είχε στο μυαλό του κάποια…ψηλότερη.

Απ’ ότι κατάλαβα, η συγκεκριμένη γυναίκα, θα πρέπει να έκανε…απεγνωσμένες προσπάθειες μέχρι να πείσει τον Πασχάλη να έρθουν σε επαφή, και βλέποντάς τον ότι δεν "ενδίδει", τον…παρέσυρε με το επιχείρημα ότι βρίσκεται στην διαδικασία…αντισύλληψης. Ο ίδιος βέβαια δεν ήξερε ότι η αντισύλληψη είναι και ανδρική υπόθεση. Μέχρι τότε πίστευε ότι ήταν μόνο γυναικεία.

Τελικά ούτε κι’ εγώ μπόρεσα να καταλάβω ποιος έφταιξε περισσότερο γι’ αυτή τη μοιραία επαφή. Μου περνάει από το μυαλό ότι δεν …κατάλαβαν και οι ίδιοι.
Η…επαφή τουλάχιστον έγινε στον ίδιο χώρο ή σε …ξεχωριστό για τον καθένα;
Η Ζήνα λέει, πληγώθηκε και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Για να συμβεί αυτό, σημαίνει ότι κατάλαβε πως ο πατέρας της …στραβοπάτησε και πολύ περισσότερο ότι έχει και…αδελφάκι, κι’ αυτό λόγω…ευστοχίας του πατέρα της.
Κι’ αφού ρε κοπέλα μου το κατάλαβες, γιατί δεν τους…φρενάρεις λίγο;
Όσο για την Αλίκη, αν δεν το κατάλαβε αυτό, αρχίζω και …φοβάμαι. Τρομάζω πολύ περισσότερο και με την ιδέα της …καθόδου της στην πολιτική ζωή του τόπου. Αν το συγκεκριμένο κόμμα της Ν.Δ. πρόκειται να την συμπεριλάβει στις …τάξεις της, καλό θα είναι να προσέξει και τα στιγμιαία …λάθη της, γιατί αυτού του είδους οι ασθένειες είναι …μεταδοτικές.
Μα κι’ εσύ ρε Πασχάλη με την …πρώτη; Ούτε τριαντάρης να ήσουνα!!!.
Ομολογώ ότι από αυτή την ιστορία, βγαίνουν και κάποια καλά συμπεράσματα.
Επειδή η μοιχεία ως ποινικό αδίκημα έπαυσε να υπάρχει, και επειδή εξακολουθεί να αποτελεί αιτία διαζυγίου, αν υιοθετηθεί και χαρακτηρισθεί δικαστικώς ότι το …στιγμιαίο λάθος, είναι… "μη γενόμενο", τότε άπαντες οι "παρανομούντες"…σώθηκαν.
(Το προδεδικασμένο παρασύρει την πράξη στην …αθώωση).

Αλέξη Κούγια, εσύ που είσαι "οπαδός" και της εξωδικαστικής επίλυσης των διαφορών δια της …αυτοδικίας, γιατί τους αφήνεις να σε εκθέτουν τόσο πολύ;

Την μέθοδο…Βαλλιανάτου, την περιόρισες μόνο σ’ αυτόν; Άδικο!!!

gianniotis.gr