Ο…Πολιτικός απόηχος της επίσκεψης Καρατζαφέρη στα Γιάννενα.

Έτσι τα…βλέπω…!!!

Γράφει ο: gianniotis.gr

Γιώργο Καρατζαφέρη, καλώς όρισες στα Γιάννενα.

Ως φιλόξενη πόλη σε υποδεχθήκαμε σχεδόν μετά…"βαϊων και κλάδων".

Φαντάζομαι να το πήρες το μήνυμα από όλους εκείνους που σε υποδέχθηκαν, που σε φιλοξένησαν, που σε δεξιώθηκαν και που σου έδωσαν με απλοχεριά τα μικρόφωνά τους, κάνοντάς σου την διαμονή στην πόλη μας όσο γινόταν καλύτερη, χωρίς κανέναν περιορισμό στην έκφραση των απόψεών σου.
Ήταν όλα τέλεια για σένα, τόσο σε Δημοτικό, όσο και Νομαρχιακό επίπεδο, αφού Δήμαρχος και Νομάρχης, προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό, τον οποίο πιστεύω ότι κι’ εσύ, ουδέποτε "απαρνήθηκες".

Το περιεχόμενο του συνόλου σχεδόν των συνεντεύξεών σου, αφορούσαν την αποτυχημένη – όπως την χαρακτήρισες – κυβερνητική πολιτική, ενώ τα βέλη σου στόχευαν απευθείας τον Πρωθυπουργό.

Και ενώ λογικά θα έπρεπε να είσαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την "αποτυχημένη" κυβερνητική πολιτική, εγώ στο βλέμμα σου γιατί διέγνωσα έντονο προβληματισμό και ανείπωτη πικρία;
Δεν θα έπρεπε λογικά να είσαι πολύ χαρούμενος από όλο αυτό το φιάσκο, ιδίως μετά την αποδεδειγμένη ανικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την υπόθεση του Ουκρανικού ορυκτελαίου;

Δεν θα έπρεπε λογικά να είσαι πολύ χαρούμενος, από μια ενδεχόμενη πτώση της κυβέρνησης, όπου και για σένα θα είχε εφαρμογή το "…δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται…"

Κύριε Καρατζαφέρη μου, εγώ την πικρία σου την αποδίδω στην αγωνία που έχεις για την πορεία του τόπου μας σε όλα τα επίπεδα, και όχι στις όποιες διαφορές σου με τον Πρωθυπουργό.

Ευθέως σου λέω, ότι δεν έχεις καμία διαφορά μαζί του, όσον αφορά τους κυβερνητικούς χειρισμούς του, γιατί ξέρεις καλά ότι μέση λύση και ενδιάμεσος δρόμος για την έξοδο από την κρίση, δεν υπάρχει.
Η όλη πικρία σου – δικαιολογημένη για μένα –, πιστεύω ότι προέρχεται από το γεγονός ότι, ο Πρωθυπουργός κατά το παρελθόν και κάτω από περίεργες συγκυρίες, μέτρησε λάθος το πολιτικό σου ανάστημα και προτίμησε να θυσιάσει εσένα, παρά την …Σαλώμη.

Και το πρόβλημα δεν σταμάτησε εκεί.

Το ίδιο λάθος ο Πρωθυπουργός το επανέλαβε, κάνοντας την …Σαλώμη υπουργό, των "τουριστικών…πρακτόρων".

Ευθέως σου λέω πως έχεις δίκιο, αλλά πιστεύω πως ήρθε η ώρα να επανέλθεις στο θέμα, και να το χτυπήσεις…κατακέφαλα.

gianniotis.gr