Είμαστε για γέλια τελικά!!!!!

Γράφει ο ΣΗΚΑΤ

Τυφλωμένος από τη ζήλια, τα έβλεπε όλα ίδια! Σε σημείο που μπέρδεψε την ξανθιά γειτόνισσα με την... άπιστη σύζυγό του και την έσπασε στο ξύλο.
Το απίστευτο περιστατικό, με κατηγορούμενο για επικίνδυνη σωματική βλάβη ένα θυμωμένο... από τη μέθη και τη ζήλια σύζυγο και θύμα μια 35χρονη νοσοκόμα, απασχόλησε πριν από λίγο καιρό το αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. Το σαράκι της ζήλιας που έτρωγε τα σωθικά του 40χρονου ελαιοχρωματιστή από τον Βύρωνα ήταν αυτό που τον οδήγησε τελικά στο εδώλιο του κατηγορουμένου και την ανυποψίαστη αποκλειστική νοσοκόμα στο νοσοκομείο.

Ερωτευμένος παράφορα με την όμορφη συμβία του, ο ελαιοχρωματιστής έβλεπε τριγύρω του εχθρούς και υποψήφιους εραστές. Ενα βράδυ, θυμωμένος και μεθυσμένος, στήθηκε σε παράδρομο της πολυκατοικίας όπου έμεναν μαζί με τα παιδιά τους περιμένοντάς τη να γυρίσει στο σπίτι. Μόλις η ξανθιά γυναίκα επιχείρησε να ανοίξει την είσοδο της πολυκατοικίας για να μπει στο διαμέρισμά της, την έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να τη χτυπά. Μέχρι να διαπιστώσει ότι η γυναίκα που γρονθοκοπούσε δεν ήταν η δική του αλλά άλλη, την είχε κάνει μαύρη στο ξύλο. Η νοσοκόμα, που δούλευε ως αποκλειστική, επέστρεφε εκείνη την ώρα από την κλινική στην οποία δούλευε και για κακή της τύχη έπεσε πάνω στον μεθυσμένο γείτονά της.

«Κύριε κατηγορούμενε, τι σας έφταιγε η ξένη γυναίκα που γύριζε κουρασμένη χαράματα από τη δουλειά της;» του είπε με αυστηρό ύφος ο πρόεδρος του δικαστηρίου. «Επειδή εσείς έχετε προβλήματα με το σπίτι σας και με τον εαυτό σας πρέπει να την πληρώνει ο κόσμος; Να χωρίσετε, αν πιστεύετε ότι σας απατά, γιατί ούτε τη δική σας ούτε τις γυναίκες των άλλων έχετε δικαίωμα να χτυπάτε» συνέχισε ο πρόεδρος του δικαστηρίου, όταν πλησίασε στο έδρανο του μάρτυρα για να καταθέσει η άτυχη μηνύτρια. Η γυναίκα είχε εμφανή χτυπήματα στο πρόσωπο και το δεξί της χέρι στο νάρθηκα.

«Με χτυπούσε και δεν ήξερα το γιατί» είπε η νοσοκόμα και μητέρα τριών παιδιών.

«Μπερδεύτηκα, είχε την ίδια κοψιά με τη γυναίκα μου. Εκείνο το βράδυ είχα πιει και λίγο παραπάνω...» είπε στον πρόεδρο του δικαστηρίου ο κατηγορούμενος προσπαθώντας να δικαιολογηθεί.

Οσο για το... υποψήφιο θύμα της υπόθεσης, που γλίτωσε τελικά τον ξυλοδαρμό, τη σύζυγο του κατηγορουμένου δηλαδή, υποστήριξε ότι το μοιραίο βράδυ δεν απουσίαζε από το σπίτι της, όπως πίστευε ο σύζυγός της, στον οποίο παράλληλα διαμήνυσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι θα τον χωρίσει...

Ο κατηγορούμενος, εκτός από το επικείμενο διαζύγιό του εισέπραξε και ποινή φυλάκισης 10 μηνών από το αυτόφωρο για τον άδικο ξυλοδαρμό της νοσοκόμας
Εκτός από κερατάς είναι και χοντρ......... , κανονικά έπρεπε να πάει για έξι μήνες μέσα ,αλλά βλέπεις η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι τυφλή ,κουφή και με μεγάλες τσέπες