ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Σε τρελή ταπεινωτική καταδίωξη της Φλόγας έχει εξελιχθεί η ολυμπιακή λαμπαδηδρομία, με τις εκάστοτε αρχές ασφαλείας των χωρών που την υποδέχονται και την κρύβουν για να την προφυλάξουν. Στο Σαν Φρανσίσκο την έκρυψαν σε αποθήκη . Κινέζοι ειδικοί φρουροί ενεργούν σαν «φουσκωτοί» υπερβαίνοντας κατά πολύ τις αρμοδιότητές τους και χιλιάδες υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του Θιβέτ (που καλά κάνουν και διαμαρτύρονται) να ψάχνουν τρόπους να σπάσουν τον κλοιό.
Κρίνοντας από δηλώσεις πολλών μελών της ΔΟΥ, δημοσιογράφοι που καλύπτουν θέματα Ολυμπιακών για χρόνια εκτιμούν ότι κάτι θα αλλάξει .Αν δεν είναι τώρα, θα είναι σίγουρα στους επόμενους Αγώνες. Το ταξίδι του συμβόλου της ειρήνης και του αθλητικού ιδεώδους (ή ό,τι έχει απομείνει απ' αυτό) από το Λονδίνο και μετά φαίνεται ότι θα συντομεύσει κατά πολύ και με φόντο τα τελευταία γεγονότα, ποιος μπορεί να αποκλείσει ότι θα γίνεται «πόρτα πόρτα», ήτοι από την Ολυμπία στο σημείο διεξαγωγής των Αγώνων σε χρόνο dt;
Και εμείς εδώ στην Ελλάδα ατάραχοι παρακολουθούμε την απαξίωση της φλόγας του συμβόλου της ειρήνης και συμφιλίωσης των λαών .
Κύριοι υπεύθυνοι του Ελληνικού κράτους επιτέλους ξυπνάτε . Θυμηθείτε ότι οι Έλληνες είμαστε θεματοφύλακες της φλόγας και του μηνύματος που συμβολίζει .
Όταν δώσαμε τη φλόγα στους κινέζους τους είπαμε «τη φλόγα και τα μάτια σας» και αυτοί την έκαναν σαν τα μάτια τους