Οι προβλέψεις Μητσοτάκη από το Λονδίνο, το Predator...


 ...και οι στρατηγοί...

Ακόμα και η ομιλία του πρωθυπουργού στους επενδυτές καλεσμένους της Morgan Stanley στο Λονδίνο, είχε προεκλογικό άρωμα. «Δεν επηρεάζουν οι διπλές εκλογές το επενδυτικό κλίμα» τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης, ενώ προέβλεψε, ότι το 2023 θα είναι ακόμα πιο καλή... επενδυτική χρόνια για την Ελλάδα.

Στην Αθήνα τώρα, δεν βγήκε είδηση από την κατάθεση Γρηγόρη Δημητριάδη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Το θέμα των υποκλοπών δείχνει να έχει εξανεμιστεί πολιτικά για την κυβέρνηση, αλλά ας κρατήσουμε «μικρό καλάθι», αναλόγως τα χαρτιά που κρατούν αυτοί που γνωρίζουν σε βάθος τι έχει συμβεί. Γιατί αποτυπώματα υπάρχουν στο σύστημα, αλλά έχει σημασία ποιος τα κρατά και πότε τα χρησιμοποιεί.

Έχουμε ξαναγράψει ότι άλλο η επισύνδεση της ΕΥΠ σε σημαντικά πρόσωπα κι άλλο το Predator. Αν όμως πιστοποιηθεί ότι με το predator κάποιοι παρακολουθούσαν και τους αρχηγούς των επιτελείων – λέω αν, όπως ακούγεται – τότε δεν είναι θέμα; Είναι.

Μία «τζούρα» από μελλοντική πιθανή μετεκλογική συνεργασία παίρνει κανείς, από τις κοινές υποψηφιότητες ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η σύμπλευση των δύο κομμάτων για τις Περιφέρειες, στην Κρήτη, στην Θράκη και ενδεχομένως τον Δήμο της Αθήνας θα δώσουν ένα στίγμα.

Υ.Γ: Όσο κι αν παίζω το… α μπε μπα μπλομ, με την ημερομηνία των εκλογών, όλο η 26η Μαρτίου μου κάθεται!...

Κάλχας

topontiki.gr