Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Big mistake...


 Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης και τα φερέφωνα του κάνουν -- εσκεμμένα -- ένα μεγάλο λάθος και παραπληροφορούν: Κανένας δημοσιογράφος δεν έχει υποχρέωση να καταθέσει "στοιχεία" (αποδείξεις εννοεί!) στον εισαγγελέα. Οι δημοσιογράφοι... δημοσιιεύουν ΟΣΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ.  Αφού τα τσεκάρουν κατά δύναμη -- δεν χρειάζονται "νόμιμες αποδείξεις." Διαφορετικά δεν θα δημοσίευαν ποτέ οτιδήποτε.

Ετσι έγινε με την αποκάλυψη όλων των μεγάλων σκανδάλων διεθνώς. Οι δημοσιογράφοι δεν είναι ούτε εισαγγελείς ούτε ανακριτές. Και ούτε τους υποκαθιστούν. Ειδικά όταν οι δικαστικοί λειτουργοί για λόγους -- που μάλλον εν προκειμενώ εξυπηρετούν την κυβέρνηση -- κάνουν, και μάλιστα σε ανώτατο επίπεδο, ελλιπέστατα τη δουλειά τους.

Evangelos Antonaros (FB)

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.