Η δικαιολογία της ΝΔ για κάθε πρόβλημα: Είναι παγκόσμιο φαινόμενο! [VIDEO]


 Την μπάλα στην εξέδρα μετά τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών πέταξε ο Γιάννης Οικονόμου κατά τη χθεσινή ενημέρωση πολιτικών συντακτών, λέγοντας ότι είναι πανευρωπαϊκό θέμα για το οποίο δεν φέρει ευθύνη η κυβέρνηση.

«Όχι μόνο η χώρα μας, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη είναι αντιμέτωπη με αυτήν την απειλή. Υπάρχουν γνωστά περιστατικά και δημοσιεύματα απόπειρας παρακολούθησης πολιτικών και δημοσίων προσώπων από αυτά τα κακόβουλα λογισμικά. Είναι μία απειλή απέναντι στην οποία και η χώρα μας και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες οφείλουν να ανταπεξέλθουν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατόπιν σχετικής ερώτησης.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη, και όπως όλα δείχνουν ούτε η τελευταία, φορά που η κυβέρνηση δικαιολογεί κάθε πρόβλημα και κάθε κρίση με την οποία έρχεται αντιμέτωπη η χώρα με την καραμέλα του “παγκόσμιου φαινομένου”.

Την ίδια δικαιολογία έχουν χρησιμοποιήσει πολλά στελέχη της κυβέρνησης και στο παρελθόν για την ακρίβεια, τις συνεχείς ανατιμήσεις των αγαθών, το υψηλότατο κόστος της βενζίνης, αλλά ακόμη και τις δασικές πυρκαγιές και τους θανάτους από κορονοϊό, χωρίς βέβαια να δίνουν και εξηγήσεις για το πώς γίνεται σχεδόν σε κάθε κατηγορία η Ελλάδα να σπάει το ένα θλιβερό ρεκόρ μετά το άλλο…

Με πληροφορίες από avgi.gr