Με επίκληση στη «μονταζιέρα» πάει να μαζέψει ο Τσακίρης τα περί απολύσεων λογιστών που είπε

0

 
Θέλουν, λέει, «να βλάψουν το κυβερνητικό έργο»...

«Θα ήθελα να σας πω το εξής, τουλάχιστον οι μισοί από εσάς θα πρέπει να απολύσετε τους λογιστές σας ή τους συμβούλους που πήρατε να σας κάνουν είτε επιστρεπτέα προκαταβολή είτε οτιδήποτε του ΕΣΠΑ, να μην τους πληρώσετε ποτέ», είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης κατά τη διάρκεια κλειστής σύσκεψης σχετικά με τις επιδοτήσεις.

Σήμερα και μετά το σάλο που ξέσπασε, προσπάθησε να…

μαζέψει τα όσα ακούστηκαν, κάνοντας λόγο για «αντικυβερνητική μονταζιέρα» που θέλει «να βλάψει το κυβερνητικό έργο»…

Η δήλωση του:

«Σχετικά με φερόμενη δήλωσή μου που διακινείται στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, έχω να πω πως έκπληκτος διαπίστωσα πως συγκεκριμένη αντικυβερνητική μονταζιέρα απομόνωσε φράσεις μου κατά το δοκούν, για να βλάψει το κυβερνητικό έργο. Δηλώνω απερίφραστα, πως το σώμα των Ελλήνων λογιστών σήκωσε και συνεχίζει να σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος της ελληνικής οικονομίας, κατά τη διάρκεια των τελευταίων πολυετών κρίσεων και έχει αποδειχθεί ο σημαντικότερος αρωγός για τις ελληνικές επιχειρήσεις, ειδικά τις ΜμΕ που έχουν τόσο πληγεί από τις οικονομικές κρίσεις».

Για τις απολύσεις και την προτροπή να μην πληρωθούν οι λογιστές και οι σύμβουλοι, ωστόσο, δεν προχώρησε σε κάποια διάψευση. Άρα;

newsbreak.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)