Παράθυρο για νέες προσλήψεις, αρεστών στην κυβέρνηση, δημοσιογράφων...


 Προκηρύχτηκαν 8 θέσεις προϊσταμένων για περιφερειακούς σταθμούς στην ΕΡΤ.

 Ωραία φάμπρικα ανοίγει η Διεύθυνση Περιφερειακών Σταθμών στην ΕΡΤ (Δήμητρα Τζαγαδούρα, η διευθύντρια) υπό την καθοδήγηση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων Φώτη Καφαράκη. Η κ. Τζαγαδούρα, όπως... σας λέγαμε και χθες, επικοινώνησε με δημοσιογράφους περιφερειακών σταθμών και τους ενημέρωσε ότι δεν θα τοποθετηθεί προϊστάμενος από τους ήδη υπάρχοντες εργαζόμενους και θα γίνει προκήρυξη ενδιαφέροντος ώστε να επιλεγεί άλλο πρόσωπο από την τοπική αγορά για κάθε έναν από αυτούς τους περιφερειακούς σταθμούς.

Κι έγινε για 8 (ανέβηκαν ήδη στη Διαύγεια): Ζάκυνθος, Καλαμάτα, Χανιά, Ηράκλειο, Κομοτηνή, Ορεστιάδα, Φλώρινα και Πάτρα.

Σημειωτέον ότι: Τα Χανιά έχουν 17 ήδη μόνιμους εργαζόμενους, η Ορεστιάδα 8, η Κομοτηνή 13, ο Βόλος 17 και η Φλώρινα 9. Κανείς από αυτούς δεν κρίνεται ικανός και θα γίνουν προσλήψεις απ έξω κατευθείαν για τη θέση του προϊσταμένου; Τα κριτήρια αυτονόητα...

«Η εντολή στο control της ΕΡΤ1 ήταν κοφτή, "δεν θα βγάλετε την Τζινέλη"»

Οπως δεν κρίθηκε ικανή η έως τώρα προϊσταμένη του σταθμού του Αιγαίου Αναστασία Σπυριδάκη και τοποθετούν νέα προϊσταμένη τη Δήμητρα Λαχούρη, η οποία ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει τοποθετηθεί από την ΕΡΤ1 στον περιφερειακό σταθμό. Απλώς δουλεύει με απόσπαση εκεί, από το σπίτι της στη Χίο. Σημειωτέον επίσης ότι η κ. Λαχούρη δεν διαμένει στη Μυτιλήνη που είναι η έδρα του σταθμού και είναι άξιο απορίας πως θα τον διευθύνει από τη Χίο, αν συνεχίσει να ζει εκεί. Υπενθυμίζουμε ότι οι ανταποκρίσεις της Αναστασίας Σπυριδάκη για τη Μόρια και τη δραστηριότητα χρυσαυγιτών στη Μυτιλήνη, με τα γνωστά επεισόδια, είχαν δυσαρεστήσει τότε τη διοίκηση των ειδήσεων της ΕΡΤ. Είχαν προχωρήσει και σε λογοκρισία αν θυμάστε (διαβάστε το link παραπάνω). 

e-tetradio.gr