Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Θα επανορθώσει το Star για το fake «πάμε θα τον σκοτώσουνε»;...


 Το κανάλι κατέγραψε διαλόγους αστυνομικών που, τελικά, δεν ισχύουν.

Είναι το περίφημο «πάμε να τους σκοτώσουμε» που ακούγαμε όλοι και το Star το παρουσίασε ως «πάμε θα τον σκοτώσουνε». Η...

εσωτερική έρευνα της Αστυνομίας και η εξέταση του σχετικού οπτικού υλικού από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ, όπως γράφει το ΒΗΜΑ, βγάζει πως οι αστυνομικοί στο επίμαχο βίντεο από τα επεισόδια στην Ν. Σμύρνη είπαν «πάμε να τους σκοτώσουμε» και όχι «πάμε θα τον σκοτώσουνε».

Το σχετικό πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων αποσαφηνίζει με κατηγορηματικό τρόπο ότι η φράση που λένε οι ένστολοι είναι πράγματι «πάμε να τους σκοτώσουμε», σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο κι όχι οτιδήποτε άλλο.

Δεν πρέπει πλέον να βγει το Star και να πει κάναμε λάθος και δεν είναι πραγματικό αυτό που παρουσιάσαμε; Σύμφωνα με τη δημοσιογραφική δεοντολογία πρέπει να το κάνει.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.