Δεν είσαι ο Κλούνεϊ...

0


 Αν ο επικοινωνιολόγος του «Μητσό» είχε μυαλό, θα είχε εξασφαλίσει τη χορηγία του Nespresso. Από... την άλλη, δεν είμαι σίγουρος για το κατά πόσο ο επικοινωνιολόγος του προϊόντος θα συμφωνούσε με κάτι τέτοιο. Εννοώ, ποια εταιρεία καφέ θα ήθελε για μοντέλο της κάποιον που ενώ καταναλώνει καφεΐνη μοιάζει να τον παίρνει ο ύπνος; Μπορεί να φταίει βέβαια και το πρωτοσέλιδο που διαβάζει στη φωτογραφία, στο οποίο μάλλον πάλι τον βρίζουν. Ή τον αποθεώνουν με πληρωμένο δημοσίευμα, οπότε δεν του προκαλεί καμία εντύπωση....

Οποια κι αν είναι η πραγματική εκδοχή, το μόνο σίγουρο είναι πως ο στιλίστας τον έπεισε ότι μοιάζει με τον Κλούνεϊ. Δυστυχώς και για τον γοητευτικό Τζορτζ αλλά και για τον Κούλη, το λιγότερο ελκυστικό πράγμα που έχουν πάνω τους είναι το βλέμμα τους, ειδικά όταν θέλουν να πείσουν ότι δίνουν προσοχή σε κάτι. Κυρίως τους υπόλοιπους ανθρώπους γύρω τους, σε συνδυασμό με μια παιδική τάχα μου αθωότητα, εξ ου και στο φόντο της φωτογραφίας δεσπόζει ένας σχολικός πίνακας με μουντζαλιές.

Πλέον σημαντικό από διαφημιστική σκοπιά είναι ότι ο Κούλης φαίνεται να υπομένει τον καφέ του με καλογερική στωικότητα και να μην έχει πιει γουλιά. Ισως και να έχει παγώσει τόση ώρα που σπαταλήθηκε για να επιτευχθεί αυτή η αυθόρμητη φωτογράφιση της καθημερινότητάς του.

Από την στήλη "Media" του Δημήτρη Κανελλόπουλου (efsyn.gr)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)