Πότε θα ασχοληθούν με το ΕΣΡ κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση;...


Ο τρίτος κύκλος για τη δημοφιλέστερη παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης σιγά, σιγά έρχεται. Ή έστω, πλέον δεν μπορεί να αποκλειστεί.

**Στην έκρηξη των ελληνικών παραγωγών, υπάρχουν δύο... σειρές “Μέλισσες” και “Τα Καλύτερα μας χρόνια” που αναφέρονται σε  δύσκολες εποχές για τη χώρα.

**Το μυστικό της υποστήριξης είναι ο “νόμος Κρέτσου”, τον οποίο ο Κυριάκος Πιερρακάκης, σκέφτηκε πως θα πρέπει να τον πειράξει….

*Το ΕΣΡ υπολειτουργεί, δεν ενημερώνει τους δημοσιογράφους, επί σειρά 18 μηνών και καθώς διαπιστώνεται άγνοια επί του αντικειμένου δημιουργεί και νέα ζητήματα.

**Και που να μπουν, στο παιχνίδι και οι πλατφόρμες.Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να εκτεθεί η χώρα.

**Ήρθε η στιγμή για την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να συζητήσουν σοβαρά για το παρόν και το μέλλον της Αρχής.

**Βλέποντας και τις δύο χθεσινές δημοσκοπήσεις της Metron Analysis για το Mega και της Pulse για τον ΣΚΑΪ, είναι σαφές πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακόμη αντιληφθεί γιατί έχασε και γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί και πάλι με την κοινωνία, η οποία παραμένει θυμωμένη με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

**Θα σκάσουν και άλλες ιστορίες για τον καλλιτεχνικό χώρο. Και μπορεί να τρέχει πολύς κόσμος, αλλά στο μεταξύ θα αρχίσει να ξεχνιέται και η ιστορία της σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών.

**Δύο διαφορετικής τάξης ζητήματα, αλλά το μικρό διώχνει το μεγάλο από την ατζέντα της επικαιρότητας.

**Δύο προτάσεις στην ΕΡΤ1 για τηλεοπτικές εκπομπές με βόλτες στην Αθήνα...

typologies.gr