Αθήνα, η νέα πρωτεύουσα του κιτς...

Γεια σου, φίλε μου Πιτσιρίκο! Δυσκολα, πολύ δύσκολα, θα ταξιδέψουμε αυτό το καλοκαίρι Ελλάδα. Αντί για Νάξο και Πάρο, όπως ήταν το προ κορονοϊού σχέδιο, Τιτσίνο.
 
Στενοχωριέμαι, βέβαια, που... για λόγους που δεν έχουν σχέση με την θέλησή μου, δεν θα καταφέρω να ζήσω ξανά τις Κυκλάδες των φοιτητικών μου χρόνων, πιο πολύ όμως λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να απολαύσω τον μεγάλο περίπατο του Μπακογιάννη στην Αθήνα.

Είδα την φωτογραφία που σου στέλνω στο διαδίκτυο και μάτωσε η καρδιά μου....

Τι πιο όμορφο από μια βόλτα στο κέντρο της πόλης κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο;

Τι πιο όμορφο από το να καθίσεις και να ξαποστάσεις στο σιδερένιο “καλαίσθητο” παγκάκι που αγοράστηκε στην συμβολική τιμή των 5.200 ευρώ και στέκεται σαν κόσμημα πάνω στην καυτή βαμμένη άσφαλτο;

Το γεγονός ότι τις δημόσιες σχέσεις της εταιρείας που ανέλαβε το βάψιμο της ασφάλτου σε αυτά τα υπέροχα χρώματα -της Kraft Paints δηλαδή- έχει αναλάβει η ΑΕΑ RELATE δεν έχει βέβαια την παραμικρή αξία για τα ΜΜΕ της Ελλάδας.

Τι κι αν από διαβολική σύμπτωση, όπως λέγεται, επικεφαλής της εταιρείας αυτής είναι η κυρία Αλεξία Μπακογιάννη;

Είναι, όμως, να μην σε πάρουν από κάτω οι συμπτώσεις, φίλε μου Πιτσιρίκο.

Η πρωτοβουλία για την ανάπτυξη αιολικών πάρκων σε όλη την χώρα καθοδηγείται, από ό,τι λέγεται, από την κυρία Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.

Αλλη διαβολική σύμπτωση, το γεγονός ότι ο πεθερός του υπουργού του Μητσοτάκη, Γεραπετρίτη, κατασκευάζει αιολικά πάρκα για τα οποία τις άδειες τις δίνει ένας φορέας του δημοσίου που ακούει στα αρχικά ΡΑΕ.

Σε αυτήν την ΡΑΕ, γ@μώ τις συμπτώσεις μου γ@μώ, νομικός σύμβουλος είναι η σύζυγος του υπουργού Γεραπετρίτη!
 
Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του pitsirikou, πατήστε ΕΔΩ...