Ο προηγούμενος δήμαρχος φταίει (που ήταν αριστερός)...

1
...και οι ακρο-ακροαριστεροί, για τα γεγονότα της πλατείας Αγ. Ιωάννη...

Eνας απερίγραπτος κύριος ονόματι Ζόμπολας (αντιδήμαρχος νεολαίας του δήμου Αγ. Παρασκευής), απέδωσε την αιτία των επεισοδιων στην πλατεία, στο γεγονός ό,τι ο προηγούμενος δήμαρχος είχε αριστερές απόψεις κι έδειχνε ανοχή σ' αυτού του είδους τους συνωστισμούς, που ευνοούν την παραβατικότητα. 
Ο...παρουσιαστής της εκπομπής ("Εκτός Γραμμής" - ALPHA)...

Τάκης Χατζής του ζήτησε να αφήσει τους προηγούμενους και να μας πει η σημερινή δημοτική αρχή τι κάνει. 

Ο Ζόμπολας δεν είχε κάποιο πειστικό επιχείρημα, ενώ στο ίδιο κλίμα, λίγο πριν, είχε αναφερθεί στα γεγονότα ο συνδικαλιστής των κατώτερων αστυνομικών, Σταύρος Μπαλάσκας, λέγοντας, πως, για όλα φταίνε οι ακρο-ακροαριστεροί, που σηκώνουν... ανταρσία στην περιοχή 

Ο Χατζής ζήτησε από τον ρεπόρτερ (Φρίξο Δρακοντίδη), που στην ζωναντή συνδεση είχε δίπλα του αυτούς τους δυο κυρίους, να βγάλει και κανά αλλον με αντίθετη άποψη. 

Αλλά, δεν χρειάστηκε, καθώς αμεσως μετά ζήτησε να παρέμβει ο... αριστερός πρωην δήμαρχος, Γ. Σταθόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε την ανάγκη να περιφρουρείται ο χώρος, αλλά χωρίς να στέλνουν τα ΜΑΤ και να τα κάνουν  τα πράγματα χειρότερα...

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
 1. H εκδήλωση στην Αγία Παρασκευή οργανώθηκε και με την σύμπραξη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, γι΄αυτό και απεδοκίμασε την επέμβαση της αστυνομίας.
  Η επιδημιολόγος καθηγήτρια Λινού δήλωσε:

  "Φαινόμενα σαν αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες στις πλατείες με τη συγκέντρωση δεκάδων ανθρώπων, προκαλούν ανησυχία στους ειδικούς για διασπορά του κορωνοϊού με κίνδυνο να χάσουμε ζωές και να επαναφέρουμε μέτρα επιζήμια για την οικονομία.

  "Επανερχόμαστε στον αρχικό κίνδυνο και στην εκτίμηση ότι αν υπάρχει και ένας που έχει μολυνθεί από τον ιό και δεν τηρούνται τα μέτρα ατομικής προστασίας μέσα σε ένα μήνα εξαιτίας του ενός μπορεί να έχουμε πάνω από 400 με 500 νέα κρούσματα.

  "Με μια θνητότητα που περιγράφεται παγκοσμίως 1 με 2% μπορεί να έχουμε και 5-6 θανάτους".

  Ζημία λοιπόν στην οικονομία, ακόμα και θανάτους μπορεί να προκαλέσει η ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ και των παραφυάδων του.

  Αυτή είναι η αριστερά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου